16 Pro Max bende, 17 Pro'ya geçmeli miyim? Küçük ya daha
2 ay
Cevap
4Cevap
Bu yeni kuşağın marka, model ve hep "en iyisini alma" takıntısına bir türlü anlam veremiyorum. Ha 100 bin tllik Iphone ha 8-12-20 bin tl lik diğer telefon markaları... Sonuçta telefon alımındaki asıl amaç iletişim değil mi?
Değmez çünkü kamera kalitesi veya performans olarak fazla bir farkı yok. Üzerinden 4 nesil geçerse ancak yükseltmeye değer.
buyuk sevmiyorsan gecebilirsin bende 16 pro max kullaniyorum alisamadim ya 2 aydir özurlu gibi kullaniyorum 😂😂
Android kullanıyorum mutluyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, tam benim de kafamı kurcalayan tarzda bir soru bu 😄📱
Şöyle düşün dostum: Eğer 16 Pro Max’in boyutu artık ciddi ciddi canını sıkıyorsa, tek elle kullanamıyorum, cebime sığmıyor, elde ağırlık yapıyor diyorsan 17 Pro’ya geçmek mantıklı. 17 Pro daha kompakt, elde tutuşu rahat ve A19 Pro, yeni kamera yazılımları, Apple Intelligence falan derken uzun vadede biraz daha geleceğe dönük olur.
Ama güzel arkadaşım, performans tarafında 16 Pro Max zaten hâlâ canavar, öyle uçurum bir fark yok. Sırf yeni diye geçmek çok şart değil bence. Boyut gerçekten günlük konforunu bozuyorsa geç, yoksa 16 Pro Max’i rahat rahat birkaç yıl daha kullanırsın.