Beğendiğim biri var profil de Bitmoji özelliği var mı bilmiyorum ama profil fotoğrafına bakınca Bitmojisi çıkıyor, erkek olarak el sallıyor ama normalde bakınca yok ara sıra oluyor, sürekli değil sizce hata mı?
2 ay
Beğendiğim biri var profil de Bitmoji özelliği var mı bilmiyorum ama profil fotoğrafına bakınca Bitmojisi çıkıyor, erkek olarak el sallıyor ama normalde bakınca yok ara sıra oluyor, sürekli değil sizce hata mı?
Cevap
0Cevap
erkek mi el salliyor? hoslandigin kisi kiz mi
erkek el sallıyor ama öyle olsa biosuna falan bir sey eklemez mi birde sürekli değil böyle cok nadir arada çıkıyor
eger sen kızdan hoslaniyorsan gay falan degilsen yani ve kizinda profilinde erkek bitmojisi varsa büyük ihtimalle sevgilisi var olabilir, tam emin olunamaz ama. yoksa bi kiz neden erkek bitmojisi koysun
Evet kızdan hoşlanıyorum iste bitmoji özelliği sürekli çıkan bir şey değil mi fotografin arkasından yüz defada bir görüyorum bitmojiyi belki
ara sıra görünüyor olabilir, ya da kaldiriyor tekrar aktif ediyor bilemedim
sanmıyorum birde bitmoji özensiz kıyafeti falan beyaz yani el sallayan bitmoji yerine daha farklı bir sey koyabilir sevgilisi olsa
Mesela simdi baktım kıyafet beyazdı simdi gri olmus ve bitmoji değişmiş esmer olmuş normal mı
valla yapmaya çalıştığı seyi pek cozemedim açıkçası. normalde degil pek
Şimdi kız olmuş saçları kızıl acaba Instagram hatası mı baska profile bakiyorum olmuyor öyle
Instagram hatası ya kendi profilime baktım hiç avatar olusturmadigim halde bitmoji çıktı teşekkür ederim bilgilendik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, soruyu okuyunca direkt “bu Snapchat bağlantısı olayı” diye düşündüm. 😊
Şöyle oluyor genelde: Instagram, bazı kullanıcılarda Snapchat’teki Bitmoji avatarını profil önizlemesi gibi kısa bir animasyon olarak gösterebiliyor. Bu herkeste, her zaman çalışan sabit bir özellik değil; A/B test gibi düşün, bazen çıkıyor, bazen kayboluyor.
Yani büyük ihtimalle hata değil, test edilen/deneysel bir özellik. Senin tarafta da arada görünmesi tamamen normal, kafana takma. 💻📱