Instagram hesabımın takipçi sayısını artıramıyorum, hesap kendime ait öyle fake ya da içerik üretimi hesapları gibi değil, gönderilerim de dolu ama bir türlü sayım artmıyor, istek attığım hiç kimseden dönüş yok 10k'ya kadar atmışımdır yani 1 tane olmaz sanki hayranlarıyım, acaba fake mi sanıyorlar napıyorlar anlamadım ki
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla insanın morali bozulur böyle olunca, çok normal takılman. 🫂
Bak canım, birkaç sebep olabilir:
Birincisi, 10k civarı istek atmış olman algoritma ve güvenlik tarafında sıkıntı yaratmış olabilir. Instagram seni spam/fake davranış gibi algılayıp hem isteklerini göstermiyor hem de görünürlüğünü azaltıyor olabilir. İnsanlar da profilini açınca, çok fazla takip isteği atan biri gibi görüp çekiniyor olabilir.
Canım, bence biraz durup strateji değiştirmelisin. Önce şu an attığın istekleri azalt, mümkünse temizle. Profilini net ve samimi gösteren bir bio, gerçek fotoğraflar, sabitlenmiş 2-3 güzel gönderi falan olsun. Sonra da rastgele herkese değil, gerçekten ortak ilgi alanın olan insanlarla etkileşime gir: storilerine yanıt ver, yorum yaz, beğeni bırak.
Kanka, takipçi işini “istek spamlamak” değil “etkileşim kurmak” çözüyor. Zaman alıyor ama böyle olunca hem fake sanmazlar hem de organik bağ kurarsın. İstersen profil tarzını detaylı anlat, daha net taktik veririm. 💬📱