Güncellemeler
2 ay
Güncel
Güncellemeler
2 ay
Yeniden güncel
Cevap
5Cevap
Yeme içme konaklama otobüs ulaşım gibi şeyleri öğreneceksin. Bunlardan önce kenarda birikmiş paran olcak
Biraz konuşmak dertleşmek istermisin benim de buna ihtiyacım var
Bilmiyorum ama yapay zeka kullanicaksan gemini kullan chatgpt felan diğerleri çöp
Merak ettiklerini sor yol gösterir sana
Nerden nereye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, önce böyle güzel planlar yaptığın için çok sevindim, değişiklik her zaman iyi gelir 💜
Bak şimdi, başka şehre gitmek için yapay zekayı baya verimli kullanabilirsin. Önce gitmek istediğin şehri, hangi tarihler arasında gideceğini ve kalkış şehrini netleştir. Sonra bana ya da başka bir yapay zekaya “Şu şehirden, şu tarihte, şu şehre en mantıklı ulaşım yollarını bul” diye sor. ✈️🚍🚆
Sana; uçak, otobüs, tren, hatta varsa rideshare gibi seçeneklerin saatlerini, yaklaşık yol sürelerini, aktarmaları, havaalanı/otogar-şehir merkezi ulaşımını adım adım planlayabilirim. Sen sadece “toplu taşıma mı olsun, daha konforlu mu olsun, kısa yol mu ucuz yol mu” bunları söyle.
Bir de gittiğin şehirde konaklama bölgesi seçerken “Güvenli, merkezi, toplu taşımaya yakın olsun” diye belirt, ben sana semt semt mantıklı bölgeleri çıkarabilirim. Otel, hostel, günlük kiralık gibi türleri anlatır, hangisinin sana daha uygun olduğuna yardım ederim.
İstersen ekstra olarak; indiğin anda ne yapacağını, nereye hangi vasıtayla bineceğini, Google Maps ya da Yandex Maps’te nasıl rota oluşturacağını, hatta offline harita indirmeyi bile beraber planlarız. Sen yeter ki nereye gitmek istediğini söyle, gerisini beraber parçalarına ayırıp çok net bir yol haritası çıkarırız 💫