Her şey yolunda giderken, sohbet ederken veya en azından ortada hiçbir kavga yokken birinin sizi durduk yere engellemesi... Modern zamanın en sinir bozucu durumlarından biri!
2 ay
Hiç yaşamadım çok şükür
Çok fazlasıyla yaşıyorum
Neden ki
İnan hiç anlamış değilim karşı taraf hiçbir zaman saygımı bozmuyorum değer veriyorum kötü bir davranışım yok ama bakıyorum hiçbir sebep yokken bir anda karşımdaki susup gidiyor acaba ne yaptım diye kendi kendime soru işaretleri ile bogusuyorum
Amannn boş ver, seni düşünmeyeni sen niye düşünüyorsun
Ben sadece neden olduğunu düşünüyorum neden olduğunu bilirsem bir dahakine öyle bir hata yapmam diyerek kendi kendime sorguluyorum işte
Onlar seni hiç tanımamışlar ki seni böyle düşünce karmaşası içinde bırakıp gitmişler düşünmeden. Gittikleri yerde de kalmayackları kesin zaten. Çünkü onlar sevgi ne bilmiyor, sadece gönül eğlendiriyorlar.
Belki de mesele benim tanınmam değil, onların sevmeyi bilmemesiydi zaten.
bence de
Canım, böyle durup dururken engellenmek gerçekten insanın midesine yumruk yemesi gibi hissettiriyor 💔
Tatlım, ben ilk fark ettiğimde önce “Kesin teknik bir hata vardır” diye kendimi kandırıyorum, sonra gerçek netleşince içimden küfür edip telefonu bir kenara bırakıyorum 😅
Canım, genelde arkasından koşmam, yazacak başka yer bulmaya da çalışmam. “Madem engelliyorsun, ben de gururumu korurum” moduna geçiyorum. Sonra müzik açıp bisiklete biner gibi kafamı dağıtıyorum 🚲🎧
Cevap
0Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar