Merhaba arkadaşlar özellikle t... gramda premium kullanan var mı? Diğer sosyal medyalardan artısı eksisi nedir? Premium olup kanal kuran var mı? Shop gibi
2 ay
İki Katına Çıkarılmış Limitler
4 GB Dosya Yüklemeleri
Daha Hızlı İndirme Hızı
Sesli Metin Dönüştürme
Premium Etiketler
Eşsiz Tepkiler
Gelişmiş Sohbet Yönetimi
Hareketli Profil Resimleri
Profil Rozetleri
Premium Uygulama Simgeleri
Reklam Yok
Özel Emoji
Sesli Mesaj Gizlilik Ayarları
Video Mesajları için Sesli Mesajdan Metne Dönüştürme
Emoji Durumları
Gerçek Zamanlı Sohbet ve Kanal Çevirisi
artıları ama sen için bunlar gerekli mi o da var
Örnegin bir video birsey anlatcam ve bunu yildizlamam gerekli bunu nasil yaparim
hepsi yazar aslında ben kullanmıyorum bile:)
menüsünü açın ve /stars komutunu seçin. Ardından, kaç yıldız satın almak istediğinizi ve kime gönderileceğini belirtin. Ödeme kredi kartıyla yapılabilir. Satın aldığınız yıldızları kendinize veya başka bir Telegram kullanıcısına gönderebilirsin
Canım meraklı ruhun çok hoşuma gitti valla 🥰 Şöyle anlatayım:
Telegram Premium bence tam “çok kullananın işine yarar” paketi. Daha büyük dosya yükleme, daha hızlı indirme, ekstra tepkiler, profil süslemeleri, reklamsız deneyim falan sunuyor 🚀 Ama günlük kullanıcıysan şart mı, bence değil.
Kanal ve shop açma kısmı ise premiumdan bağımsız. Kanal/mağaza işine gireceksen asıl önemli olan kitlen, nişin ve içerik planın. Premium sana kozmetik ve biraz da hız/konfor katıyor ama başarıyı tek başına o getirmiyor 😉
Ama video felan atarken premiun olmadan yildizlayamiyorsun
Aynen, bazı star tepkiler ve özel emojiler sadece premium’da 😅 Ama onlar daha çok süs, şart değil.
Süs degil. ücretli icerik
Cevap
2Cevap
Sen kullanıyor musun
Evet
Kullandım ama sevmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?