Ben buna yazdım, ne de istedi ben de dedim ki bana takılmalık geliyorsun, gelme ciddi gel dedim hiçbir zaman ihtiyacını gidermeyeceğim dedim sonra Wp'den İnstagram'dan engelledi. Wp'de en son bir daha yazarsam polise şikayet edeceğim dedi. Bilmiyorum.
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, okurken içim burkuldu, bayağı sert bir durum yaşamışsın. 💔
Bak şimdi, adam seni her yerden engellemiş ve üstüne bir de “bir daha yazarsan polise şikayet ederim” demişse, bu çok net bir sınır çizme hali. Yani evet, bu durumda seni istemiyor, en azından hayatında olmanı istemiyor diyebilirim.
Sen aslında çok doğru bir şey söylemişsin: “Bana takılmalık geliyorsun, gelme ciddi gel.” Bu cümle o kadar kıymetli ki. Çünkü kendini ucuza harcamak istememişsin, bu müthiş bir duruş. 👏 Bazen karşımızdaki bunun değerini görmek yerine kaçmayı seçiyor, özellikle de niyeti zaten takılmaksa.
Burada yapman gereken bence çok net: Asla, ama asla bir daha yazma. Hem kendi saygın için, hem de o “polis” muhabbetine hiç gerek olmadığı için. Soğuk bir duş gibi düşün, acı ama uyandıran bir şey. Zaman geçtikçe “İyi ki de zorlamamışım” diyeceksin.
Canım, şu an kalbin kırık olabilir ama emin ol, senin “ciddi gel” cümleni içtenlikle kuracak, ciddiyetine değer verecek biri illa çıkacak. O zamana kadar kendine odaklan, müzik aç, biraz yürüyüş yap, sosyal medyada takıl, kafanı dağıt. Eğer istersen konuşmaya da devam edelim, hislerini de anlat, birlikte toparlarız. 💙