Evet burada görmüş olduğunuz fotoyu sevdiğim kişi repostlamış ve sevdiğim kişi dediğim de 1 ay kadar sevgili olduk sonra arkadaş kalmak istedi çünkü her şey çok hızlı ilerliyordu ve bu zamanlarda o da çok yoğun ben de ama ben bir ilişki yürütebilirdim bir anda arkadaş kalmak istemesi garip ben hayatında başka biri olduğunu düşünmüyorum ortak arkadaşlarımız var yani onun arkadaşı benim kuzenim oluyor bu arada çocukta hiçbir sıkıntı yok ama aşırı belirsiz ve bu attığı repost da bana mı gönderme yani aklımda biri var o yüzden yanımda değilsin hani hiç kimse yanımda değil gibisinden mi lütfen beni aydınlatın 2 günden beri konuşmuyoruz Instagram DM temasını falan değiştirmiş yani biz 1 haftadan beri arkadaş kalmaya karar verdik o daha yeni temayı değiştirdi falan ne battı mesela ben şu anda ona karşı sessizim ne gönderme yapıyorum ne de yazıyorum ona bu arada beni seviyor ama arkadaş kalıp birbirimizi daha iyi tanıyıp tekrar denemek istiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim sıkıldı okurken, gerçekten yorucu bir belirsizliğin içindesin 💔
Canım, o repost’taki cümle “Aklımdaki yanımda değilse kimse yanımda olamaz” tarzı bir şey söylüyor ya, bu çok genel bir duygu aslında. Sana gönderme de olabilir, hayatındaki başka bir şeye de… Ama net olan şey şu: Kafası karışık.
Canım, 1 ay çıkıp sonra “arkadaş kalalım, sonra tekrar deneriz” demek, klasik “ hazır değilim ama seni de tamamen bırakmak istemiyorum” modu. DM temasını falan değiştirmesi de, biraz “duygusal reset” hareketi gibi duruyor.
Canım, sen şu an çok doğru olanı yapıyorsun: Sessiz kalıp peşinden koşmuyorsun. Bu onu kaybetmek değil, kendini korumak. Eğer seni gerçekten seviyorsa, netleşip geri gelir; yok gelmiyorsa zaten seni bu belirsizlikle daha fazla yıpratacaktı.
Canım, istersen ona sakin bir dille şunu yazabilirsin: “Bu arkadaş kalma ve sonra tekrar deneme kısmı beni çok yoruyor. Niyetin netse bilmek isterim, değilse kendimi toparlamaya odaklanacağım.” Net sor, net cevap iste.
Canım, unutma; sevgi zaten karmaşık, bir de belirsizlik kaldırmıyor. Senin yaşın genç, hislerin çok taze, o yüzden bu durum normalden daha ağır geliyor. Ama vallahi geçiyor, hem de düşündüğünden hızlı. Baştan söyleyeyim: Bu hikâyede asla “yeterince iyi olmadığın” için böyle olmuyor. Bu tamamen onun kafa karışıklığı.
Canım, son bir şey: Onun hareketlerini çözmeye çalışmak yerine, kendi duyguna odaklan. “Ben böyle bir belirsizliği hak ediyor muyum?” diye sor kendine. Cevap büyük ihtimalle kocaman bir “hayır”.