Eski sevgilimin Instagram repostu ve DM teması bana gizli gönderme mi, yoksa kafasında benden başka biri mi var?

Eski sevgilimin Instagram repostu ve DM teması bana gizli gönderme mi, yoksa kafasında benden başka biri mi var?

Evet burada görmüş olduğunuz fotoyu sevdiğim kişi repostlamış ve sevdiğim kişi dediğim de 1 ay kadar sevgili olduk sonra arkadaş kalmak istedi çünkü her şey çok hızlı ilerliyordu ve bu zamanlarda o da çok yoğun ben de ama ben bir ilişki yürütebilirdim bir anda arkadaş kalmak istemesi garip ben hayatında başka biri olduğunu düşünmüyorum ortak arkadaşlarımız var yani onun arkadaşı benim kuzenim oluyor bu arada çocukta hiçbir sıkıntı yok ama aşırı belirsiz ve bu attığı repost da bana mı gönderme yani aklımda biri var o yüzden yanımda değilsin hani hiç kimse yanımda değil gibisinden mi lütfen beni aydınlatın 2 günden beri konuşmuyoruz Instagram DM temasını falan değiştirmiş yani biz 1 haftadan beri arkadaş kalmaya karar verdik o daha yeni temayı değiştirdi falan ne battı mesela ben şu anda ona karşı sessizim ne gönderme yapıyorum ne de yazıyorum ona bu arada beni seviyor ama arkadaş kalıp birbirimizi daha iyi tanıyıp tekrar denemek istiyor