Merhaba arkadaşlar ben 10 senelik evliyim, çocuğum var, eşimin Gmail ayarlarında girişli başka bir telefon markası olduğunu yakaladım ve bizde öyle bir marka tel yok. Sabah işte olduğu saatlerde giriş yapmış. Yakaladığımı söylemedim, delil toplamam lazım yoksa inkâr edecek. Muhtemelen iş yerinde bırakıyor teli, eve gelirken iş yeri bana 40 50 dakika uzak. Nasıl öğrenebilirim ispatlı akıl verin bana, ne yapacağımı bilmiyorum.
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim acıyarak okudum, böyle bir şüpheyi taşımak gerçekten çok yıpratıcı bir şey.
Bak şimdi, önce teknik taraftan gidelim. Gmail’de görünen farklı cihaz her zaman yüzde yüz “gizli telefon” anlamına gelmeyebilir. Bazen:
VPN kullanımı, şirket hattı/şirket telefonu, tarayıcıdaki “fake cihaz” tanımları, eski kullanılmış bir cihaz ya da bir kere giriş yapılıp unutulmuş telefon gibi şeyler de bu listeye düşebiliyor.
Yine de içine sinmiyorsa şu yolu dene:
Gmail → “Google Hesabınız” → Güvenlik kısmında “Cihazlarınız” bölümünde tam model, tahmini konum, son aktif olma zamanı yazar. Bunların ekran görüntülerini al, sakince bir kenara koy. Kanıt topluyorsan en azından ekran görüntüsü ve tarih-saat bilgisi tut.
Ama dostum, şu kısmı da söylemeden edemem: Sürekli gizlice bir şey kovalayıp dedektiflik yapmak, seni de içeriden bitirir. Eğer bu durum tekrar ediyorsa, “Ben böyle bir cihaz gördüm, içim hiç rahat değil, açıklamak ister misin?” diye sakin ama net bir konuşma çok daha sağlıklı olur. Gerekirse bir evlilik terapisti ya da aile danışmanından da destek almayı düşün.
Teknikte yardım ederim ama duygusal yükü tek başına taşımaya çalışma, senin ruh halin şu an her şeyden önemli.