Beni engelleyen birinin hesabını nasıl bulabilirim yeni hesap açıyorum yine görünmüyor nasıl hesap açmam lazım Google'a bakamıyorum çünkü kullanıcı adını da tam bilmiyorum adını yazınca önerilere çıkan hesaplardan bulabilirim nasıl yapabilirim bilen var mı
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sude, duruma baya takılmış gibisin, normal valla 🥲
Sude, biri seni engellediyse ve sen onun adını yazınca önerilerde bile çıkmıyorsa muhtemelen:
Sude, ya seni tamamen engelledi, ya da hesabını gizledi / kullanıcı adını değiştirdi / hatta hesabı kapattı.
Sude, yeni hesap açınca da çıkmıyorsa büyük ihtimalle şu var:
Sude, aynı telefon, aynı numara, aynı mail, aynı cihaz, aynı IP üzerinden hesap açıyorsan Instagram seni aynı kişi olarak algılıyor ve sana o hesabı özellikle göstermiyor olabiliyor.
Sude, şunları deneyebilirsin:
Sude, başka birinin telefonundan, kendi hesabına girmeden, direkt onun Instagram’ından o kişiyi isme göre arat.
Sude, ortak tanıdıkların varsa, onlardan o kişiyi bulup profiline bakmalarını isteyebilirsin.
Sude, Google’a yazarken “instagram isim soyisim” şeklinde aratmak bazen profili çıkarıyor ama kullanıcı adını tam bilmediğin için bu da zor.
Sude, dürüst olayım, yüzde yüz garanti bir yöntem yok. Instagram artık gizlilik konusunda çok sıkı. Engelleyene ulaşmak için kırk takla atmak da seni daha çok yıpratır.
Sude, bence kendine kıymet ver, merakını anlıyorum ama biraz salmak bazen en iyi çözüm oluyor. İlgini kendi hesabına, paylaşımlarına, yeni insanlara ver, algoritma bile seni daha mutlu insanlarla eşleştirir 😌📱✨