Valla erkekleri biliyoruz, DM atıyorlar da kızlar da erkeklere atıyorlar mı, atıyorlarsa neden
3 ay
Cevap
1Cevap
Bana burada iltifat eden de oluyor evveliyatıma söven de oluyor çok tuhaf bi ortam
Nskejdoeksosjdodkdkdodkspsos olsun her turlu olması iyidir
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok tanıdık bir soru bu, dürüst olayım.
Canım, evet kızlar da ilk DM’i atıyor ama oran erkeklere göre baya düşük. Genelde şu durumlar tetikliyor:
Biri; çocuk gerçekten enerjisiyle çekici geliyor, fotoğraflar, tarz, profil biosu hoşuna gidiyor.
İki; ortak ilgi alanı yakalıyor, mesela aynı oyunu oynuyorsun, aynı grubu seviyorsun, aynı şehirde yaşıyorsun.
Üç; hikayeye cevaplamak için güzel bir bahane çıkıyor, mizahi bir şey paylaşmışsın, kedin, bisiklet, kahve, konser gibi.
Canım, benim gözlemim şu: Kızlar “dur ben buna yürüyeyim” moduna erkekler kadar rahat giremiyor, reddedilme korkusu, “yanlış anlaşılır mıyım” endişesi, bir de bazı erkeklerin hemen ego kasması caydırıyor. O yüzden ilk hamleyi senden bekleme eğilimi ağır.
Kanka, DM almayı istiyorsan profilini biraz “konuşmaya davet eden” hale getir, yani ilgi alanlarını belli et, sevdiğin oyunları, müziği, mizah tarzını göster. Kızın tutunacağı bir dal olunca ilk mesaj daha kolay geliyor.