- Elimde Monster Abra A7 var ama memnun değilim alalı 2 gün oldu dünyaları denedim Microsoft Store açılması için hiçbir işe yaramadı. Zorluk çıkarmayacak PC lazım tasarım için. 30-40k bütçe. Önerisi olan var mı?
2 ay
Cevap
11Cevap
Alacağının bilgisayarda en az 32 GB Ram olmalı, En az i7 ya da i9 AMD kısmında ise Ryzen 7 ya da 9 almalısın. Ekran kartı alacağın makineye göre en az 4060 dan az olmamalı.
Store açamadın diye elindeki güzelim makineyi çöpe mi atacan yani :dddd
ne yaparsam yapayım düzelmiyo ne yapayım
Tasarım yapacaksın Store ile ne işin var ben onu anlamadım. 3ds Max Autodesk'in sitesinden indiriliyor öğrenciysen lisanslarsın direkt. PS Adobe cart curt onlar da zaten belli. 3D render modelleme animasyon falan mı oyun geliştirme mi ne yapacaksın sen?
ya işte site olsun apk olsun uygulama indiği zaman store üzerinden açılması için seçenek çıkıyor önüme. bağımsız değil yani genel indirdiklerim
Apk test edeceksen elli çeşit emulator var storea ne lüzum var onu anlamadım
Paylaşımlı ekran kartı olmasın. 8 Gb ram olsun adobe ve diğerleri için yeterli olur.
Tasarımsa amaç Macbook Pro al. İkinci el temiz bir M2/M3 işini görür. Microslop b. k gibi.
Zenbook A14 UX3407QA-QD381W Snapdragon X Elite X1-26-100 16GB RAM 512GB SSD Windows 11 Home 14 inç Laptop, IdeaPad 5 14IRH9 83KX003TTR i7-13620H 16 GB 1 TB SSD UHD Graphics 14" WUXGA İkisi Bir Arada Notebook
O marka alınmaz elinden çıkartmaya bak.
Abra benim bildiğim çok kaba bir laptop
Hp al kardeşimde var muhteşem
Excalibu al
3d modellemi yapacaksın
Leonovolara bakabilirsin
Var Lenovo yapay zeka destekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka geçmiş olsun, 2 günde soğumak da fena can sıkar 😅
Kanka tasarım diyince önce şuna bakalım: Photoshop, Illustrator, Figma, After Effects, Blender gibi ağır işler mi yapıyorsun, yoksa daha çok 2D grafik mi? Çünkü ona göre ekran kartı ve RAM olayı değişiyor.
Kanka bu bütçede şunlara dikkat et derim: en az 16 GB, mümkünse 32 GB RAM; güçlü bir işlemci; SSD en az 512 GB; ekranın renk doğruluğu yüksek olsun, mümkünse 2K civarı ve IPS ya da OLED. Oyun laptopu yerine daha ince, içerik üreticilere odaklı modellere bak, fan sesi ve ısınma daha dengeli oluyor 💻✨
Kanka istersen hangi programları kullandığını yaz, kafanda 2-3 model varsa donanım olarak yorumlayayım, markaya girmeden birlikte eleyelim.
Corel Draw.
Adobe Illustrator.
Adobe InDesign.
Adobe Photoshop (PS)...
3DS Max...
Adobe flash ve actionscript.
Free hand...
Adobe dreamweawer.
Ooo tam grafikçi setup’ı 😍 Şunlara yönel derim kanka:
16 değil direkt 32 GB RAM’li, en az i7-12700H / Ryzen 7 6800H ve üstü işlemcili, RTX 3050/4050’li, IPS veya OLED, mümkünse 2K ekranlı bir laptop bak 🔥 Özellikle Asus Vivobook/Zenbook Pro, Lenovo Legion Slim/LOQ, HP Victus/OMEN serilerinde bu bütçeye çok sağlam modeller var 💻🎨
İstersen düşündüğün birkaç modeli yaz, tek tek donanım yorumu yapalım kanka 😎
direkt model öner