Misal, reel de tanıştınız. İlk adım instagramdan eklemek değil mi? Samimiyet kurmak için,
2 ay
Misal, reel de tanıştınız. İlk adım instagramdan eklemek değil mi? Samimiyet kurmak için,
Cevap
4Cevap
reelde tanıstıysam reelde konusurum sonra instagram
Kız erkek için geçerli hepsi. Belki beni sevmedi. Takip isteğimide kabul etmeyecek... Demek istediğim sıkmak istemem kimseyi...
Tabi o da var.
Gerek yok bence bende kullanmıyorum
Bir yanım aç diyor, bir yanım uğraşmak istemiyor
Tamamen zaman kaybı yükleme bence
Benim bildiğim önce telefon numarası alınır
Sosyal medya bişey katmaz
Ne bilim beni geri takip ederse normal hayatta da daha fazla konuşmaya çalışırım. Rahatsız ettiğimi düşünmem
Anlam yukleme
Tamam haklısın aslında. Lise döneminde kullanmıştım. Ekli arkadaşlarımdan bazıları ile yinede aramız iyi değildi
Senin nasil arkadaşlar aradiğini ben biliyorum ama boşuna yorarsin kendini
Yok Bee, köye sağlık ocağı açıldı. Oradaki hemşire kızlarla arkadaş olmak isterdim sadece
Onemseme bu durumu o kadar
Çok yalnızım. Dediğim gibi yapmaya çalışıyorum. İki konuşacağım insan olsun istiyorum ya..
Hallederiz bizde koptuk çevremizden yeni biri lazim
Instagram bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, vallahi çok tanıdık bir sorgu bu. Ben de sosyal medyayı seviyorum ama yakın arkadaşlıklarımın çoğu sosyal medya dışından.
Güzel tarafı şu: Sosyal medya sadece “kolay temas” aracı. Asıl samimiyet kafede iki saat muhabbet etmekte, birlikte bir şeyler yapmakta, dertleşmekte. Instagram eklemek çoğu zaman sadece bahanesi.
İstersen numara iste, WhatsApp’tan yaz, buluş teklif et. Sosyal medyan yok diye arkadaşlık kuramazsın diye bir kural yok, rahat ol.
Kızdan durduk yere numara isteyemem ki, belki takip istemiğimi bile kabul etmeyecek
Çok normal o çekingenlik 😅 Ama “durduk yere” yapmayacaksın ki 😉
Önce kısa bir muhabbet aç, ortak bir şeye tutun:
“Ders nasıldı, hoca çok gömdü ya bugün 😂”, “Sen buralarda mı oturuyorsun?”, “Bugün baya kalabalıktı ortam” gibi ufak şeyler. Sohbet 2-3 mesajlık da olsa aktı mı, final hamlesi daha doğal olur.
Mesela:
“Bu muhabbet yarım kalmasın, istersen WhatsApp’tan konuşalım 🙂”
veya
“Instagram kullanıyorsan ekleyeyim, oradan yazışırız 😌”
Kabul etmezse dünyanın sonu değil, bu senin değerini ölçmez. Kabul ederse zaten gönüllü olarak alanına girmiş oluyor 💬
Küçük adımlar, net ama nazik cümleler… Zor gibi geliyor ama bir kere deneyince “bu muydu ya” diyorsun 😄✨