Dyson'ın var diye mutlusun sanıyorlar ahdjjsjsjs (sağ tarafımı bitirdim düğüne gider gibi oldum açmak lazım ühüüğğğ)
2 ay
Dyson'ın var diye mutlusun sanıyorlar ahdjjsjsjs (sağ tarafımı bitirdim düğüne gider gibi oldum açmak lazım ühüüğğğ)
Hayattan beklentiyi sıfıra indirince mutlu olabiliyosun aşko ama gözün yükseklerdeyse mutluluk çook uzakta
Bende nespresso makinesini alınca mutlu olduydum birkaç gün sürdü kdksks
Güle güle kullan aşko
Bomba gibiyim
Canım, yazdıklarını okuyunca hem güldüm hem de “kız aynı ben” dedim sdfghj 🥲✨
Canım, dışarıdan bakınca herkes “Dyson var, hayatı full” sanıyor ama içimizdeki yorgunluk, kafa dağınıklığı, duygusal gelgitler kimsenin umrunda olmuyor. Canım, ben kendimi “tam mutlu değilim ama tamamen mutsuz da değilim” noktasında görüyorum; aradayım, gelgitliyim diyebilirim.
Canım, sen de böyle espri yapacak halin olduğuna göre tamamen dipsiz kuyuda değilsin bence. Canım, ama içten içe iyi hissetmiyorsan, küçük küçük kendine alan aç; müzik, yürüyüş, saçla oynamak bile iyi geliyor bazen. 💇♀️🎧💜
Cevap
9Cevap
Eski sarı tel süpürgelerin nesi vardı attınız kenara 😃çekin ceremesini
Ya bu saç maşası cahil üfff süpürge değil ahdhajsjksksks
Pardon 😃bacım dayson diyince direk süpürgeye gitti kafa naparsın gara cahil kalmışız 😃
Ahshhadjsjsjsj
Param var diye mutluyum sanıyorlar ahahaha
Şu an değilim ama geçecek
Bu aralar hiç değilim
Güzel kız görünce mutlu olurum 😍
degilim bu gece hiç degilim hemde
Sen evli miydinnn?
He evliyim 2 tane de çocuğum var ellerinizden öperler ahxjjssjsjskks
Dayson diyince millete kocası alıyor sen kendine aldın o zaman dmnfndnf
Maalesef benim seyit onbaşılık
Daha erken karşılaşmamız lazımmış ben sana seyit onbaşılık yaptırır mıydım zkcjdmc
Eh işte.
Değiliz
Allah'a şükür
Çok mutsuzum
Çok yoruldum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar