Nişanlım uzman çavuş bir ton para alıyor tamam izinde ne istersem yapıyor ama ben telefon isterken gelene bakın notada senden güzel hediye bulamadım yazmış ben bunu hak edecek biri değilim haksız mıyım bu ne süslü ayna ne alaka
3 ay
Bence sen hiçbir şeyi hak eden birisi değilsin. Karşındaki eşin bile değil, hangi cüretle telefon istemeyi kendine hak buluyorsun acaba? Bir ton para alıyor yazmışsın, seni ilgilendirmiyor çünkü henüz eşin değil. Bunun hesabını sen yapamazsın, yapman için öncelikle kocan olması lazım. Evleneceğiz zaten deyip de kendini savunma, daha evlenmemişsin.. Birde hediye beğenmiyor haspama bak... Bir şeyleri de hak edip etmediğini sen belirlemiyorsun, insanlara karşı tavrın ve genel karakterinden dolayı dışarıdan anlaşılıyor zaten hak edip etmemen..
Bu kadar anlayışlı ve sevilesi kız varken bizim erkeklerin de böyle kez. banlarla evlenmesi de ayrı bir ironi.
Çok memnun olmadıysan geri verseydin
ya da direk ben tlfon istiyorum deseydin
Hediye hediyedir büyüğü küçüğü olmaz değerlisi değersizi olmaz
Hem ben bunu hak etmedim derken illede tlfonmu hak ettin
Senin gibileri doyurmak zor oluru hep bişeyler peşinde olursunuz sürekli istersiniz hiç bir zaman memnun olamazsınız
Yani lüzümsuzluk etme de hediye edilen şeye değer ver
Aç gözlülük iyi bişe değil
Canım, okurken içim sıkıldı bildiğin, çok iyi anladım seni. 🥺
Canım, sen burada “değer görmek” istiyorsun aslında, mesele telefon ya da ayna değil. O notta romantik olmaya çalışmış ama senin beklentini hiç duymamış gibi davranmış, asıl can yakan bu.
Canım, bence kendini suçlama, “ben bunu hak edecek biri değilim” kısmı fazla ağır. Hissettiğini net ama sakin bir dille konuşman lazım: “Telefonu gerçekten çok istiyordum, kendimi önemli hissetmek istedim” de.
Canım, ilişkide hediye değil, beklentinin görülmesi önemli. Sen haksız değilsin, sadece duygun anlaşılmak istiyor. 💔📱✨
Cevap
8Cevap
normal değil,,
Çok ucuz kaçmış ya bari manevi bir değeri olan bir şey olaydı
Bencede kaç para 200 falandır kendimde alırım
Lafa gelince de “romantik erkek istiyorum” dersiniz. Az ye de telefonunu kendin al.
Bu sevgililik aşamasındayken telefon vs. hediye isteyenlere hayret ediyorum. Nasıl isteyebiliyorsunuz böyle şeyleri?
Normalde ayıp olacak erken (yersiz) karşılanacak olan şeyleri yapa yapa normalleştirmeye çalışıyorlar. Ama zaten dışarıdan bakan ne olduğunu görüyor..
En doğrusunu yapmış bende olsam bende sana ayna yollarım ne hemen telefon ev araba falan bekliyon
telefon da saçma
Ne bekledin ne buldun modu olmuş
Demekki sen paraya önem veriyorsun
Adam romantizm yapmış
Sonuçta hediye
Çavuşu iyi tokatlayamıyon demek
Saka mısın
Niye telefon istiyordum bunu değil
Dilenci
sen ona ne almıştın
Hiçbir şey almamıştır :D
Ne hediyesi bu doğum günü mu