Birinin Instagram hesabına baktım geri çıktım, bana hemen takip isteği attı. Profil hesabına baktığımı nereden biliyor, hatta birkaç kişide aynı oldu
2 ay
Birinin Instagram hesabına baktım geri çıktım, bana hemen takip isteği attı. Profil hesabına baktığımı nereden biliyor, hatta birkaç kişide aynı oldu
Cevap
2Cevap
Habire bakıyorsan illa denk gelir. Bir de bazılarına bazı şeyler çok denk gelir.
Bana da burada şey oluyor. Rastgele birinin cevabını görüyorum. " Aaa cevaba bak" veya "kullanıcı adı iyiymiş" filan diyorum. Hemen gelip benim bir soruma yazıyor.
Demek ki çoğu hesablarina baktığını aninda görüyor
Sahte hesabtan bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım bak valla içim rahat söylüyorum, Instagram birinin profilini stalkladığını karşı tarafa göstermiyor 😊 O kişi senin baktığını kesin olarak bilemez.
Güzel ihtimal şu: Muhtemelen sen onun profiline girince, algoritma onu sana, seni de ona “tavsiye edilenler” kısmında daha çok göstermeye başladı. O da seni oradan görüp “aa bu hesap hoş” deyip takip atmış olabilir 😄
Başka bir ihtimal de: Daha önce etkileşim kurmuşsundur (story izleme, ortak arkadaşlar, beğeniler vs.), o da seni merak edip bakmış ve hoşuna gidip takip etmiştir. Yani büyü yok, algoritma oyunu 💻✨