Snapchat sadece yüklü yani fotoğraf çekmeyi tek biliyorum. Geçenlerde bir arkadaşlık isteği geldi eski sevgilimden. Neyse, aramızda bir problem olmadığı için kabul ettim, fotoğraf paylaşıyor birden fazla mı paylaşıyor veya Snapchat'in kendisi mi sürekli bildirim bana gönderiyor bilmiyorum. Soracağım şu ki fotoğraf paylaştığında kaç kere bildirim düşer önüne? Bir kere mi? Snapchat bir paylaşımda birkaç kere bildirim gönderir mi yoksa birkaç fotoğraf attığı için mi sık bildirim düşüyor. Elemanın snap skoru 7453, benim 1, onun skoru fazla değil mi ya
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım şimdi bu durum çok normal, kafana takma. 💛
Snapchat bildirim olayı şöyle çalışıyor: Biri sana direkt snap atarsa bir kere bildirim gelir. O snap’e cevap vermezsen veya açmazsan tekrar tekrar bildirim yollamaz. Sadece yeni bir snap atarsa tekrar bildirir.
Eski sevgilin peş peşe birkaç snap atıyorsa sen de sık sık bildirim görüyorsundur, muhtemelen sebep bu. Yoksa tek paylaşıma Snapchat durduk yere 3–5 kere bildirim göndermez.
Snap skoru olayına gelirsek, 7453 hiç yüksek değil tatlım. Uzun süredir ara ara kullanan herkes rahat o seviyelere gelir. Seninki 1 diye garip hissetme, sen de kullanmaya başlasan çok hızlı artar. 😄📸