Her gün bana bir animasyon videosu hazırlamaları gerekiyor
2 ay
Cevap
7Cevap
Proje süresi ve karakter sayısı lazım. Bir de kaç farklı ortamda geçeceği önemli. Ona göre fiyat veririm
yapay zeka kulanılmayacak bu çizgi film değil çocuk şarkıları için
her bir şarkı için farklı video 6 dilde yayınlanacak internete
Yapay zeka zaten kullanmıyorum. Ama sorduğum sorulardan hiçbirinin cevabını vermemişsiniz
proje süresi beli değil seslendirme ekipleri beli değil çok şey beli değil en önemlisi animasyoncular
çünkü karakterlere şekil verenler onlar canlandıranlar
3dklık bir animasyon ile 6 dklık bir animasyon arasında fiyat farkı olur. 3 karakterli bir animasyon ile 10 karakterli animasyon arasında yine fiyat farkı olur. Sabit tek ortamda geçen bir animasyon ile 3 4 farklı ortamda geçen animasyon arasında bilin bakalım ne farkı olur? Evet doğru bildiniz. Fiyat farkı olur
ortam farkı tabiki olucak burada çocuklara hitap etmeye çalışıyoruz ve şarkıyla uyumlu görseler olmalı
böyle şeyler bu kadar kolay belirlenmiyor
bir çok kişiye para odenicek ve Bizim zarar etmemiz gerekiyor fazla kazanmamız gerekiyor bunların hesapları yapılmalı
bunu gerçekleştirmek için çok zaman gerekiyor hemen ol diyince de olmuyor
En son yapılacak şeyi ilk sormaya gerek yok zaman. Projeniz net değil çünkü. Senaryo olmadan film çekilmez. Siz senaryoyu halledin önce
işte herkesi bir araya toplamak istiyorum nereden bulurum diye sordum hemen yapsın diye değil
hiç animasyoncu veya seslendirmeci tanımadım
parayla yapay zeka al.
animasyoncu kendş emeği ile sana günlük nasıl çıkartsın. o da ai kullanır
yapay zeka istemiyorum dans eden şarkı söyleyen hayvanlar zor olmasa gerek
var bağlantytım sitersen
Yok yahu altı saatlik film çeksin istersen her gün
Eee ne kazanacak peki, Kaç para
parayı ben konuşmayacam şey dediler Türkiye'de bulma Endonezya veya hindistan bul dediler bilemiyorum artık çok zor bu
işler
Binonlük
Ücret ne kadar
belli değil ne kadar istiyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, düzenli animasyon video işi ciddi emek isteyen bir iş, o yüzden doğru kişiyi bulman önemli 💻✨
Kardeşim, önce ne tarz animasyon istediğini netleştir: 2D mi, 3D mi, whiteboard mu, motion graphic mi? Sonra LinkedIn, Behance, Dribbble, Bionluk, Upwork gibi portfolyo temelli yerlerde “motion designer / animator” diye arayabilirsin.
Tatlım, her gün video isteyeceğin için tek kişiden ziyade küçük bir ekip ya da ajansla çalışman daha sağlıklı olur; yoksa tek animatör kısa sürede yanar 😅