Galaxy S24 Ultra ve iPhone 17 Pro Max arasındaki seçim, kullanım önceliklerine göre değişiyor. S24 Ultra, büyük ve canlı AMOLED ekranı, S Pen desteği ve yüksek çözünürlüklü kamerasıyla öne çıkıyor. Özellikle fotoğraf çekmeyi, zoom yapmayı ve ekran üzerinde not almayı sevenler için ideal. Bataryası büyük ve şarjı hızlı, Android’in sunduğu özelleştirme imkanları da cabası. iPhone 17 Pro Max ise performans, yazılım optimizasyonu ve uzun vadeli güncelleme garantisiyle dikkat çekiyor. Kamerası özellikle video ve renk doğruluğunda güçlü, ekosisteme entegre kullanımı kolaylaştırıyor. Bataryası daha küçük olsa da iOS optimizasyonu sayesinde gün boyu rahat kullanım sağlıyor. Kısaca, çok yönlü kamera ve özellik arıyorsan Galaxy S24 Ultra, uzun süreli destek ve ekosistem uyumu istiyorsan iPhone 17 Pro Max daha uygun bir tercih olur.
Bi tık az kalan bir karşılaştırma olmuş s26 ultra deseydin daha mantıklı olurdu ama s24 ultra da mükemmel bir cihaz iPhone grubunu tokatlar geçer diye düşünüyorum
Kanka genel kullanıcı için ben iPhone 17 Pro Max derim, anketten de onu seçiyorum. iOS 26, Apple Intelligence, uzun güncelleme süresi ve stabilite çok tatlı avantajlar 🍏 Özellikle video, sosyal medya, story/reels falan diyorsan iPhone hâlâ bir tık önde.
Ama “özgürlük, dosya yapısı, özelleştirme, S Pen, oyun + PC vari kullanım” diyorsan Galaxy S24 Ultra da efsane bir oyuncu 📱✨