Geçen gün eşimle kavga edip fotoğrafları kaldırdım ve fotoğrafları kaldırdıktan sonra fake hesaptan bir istek geldi, geri kapattı hesabı hemen. Daha sonra eşimle barıştık ama hala fotoğrafları koymadım. Aynı isimle yeni bir hesap gene istek attı, hiç takibi ya da takipçisi yok, fotoğraf yok. Beni takip etmek için açılmış bir hesap belli. Kime ait, nasıl öğrenebilirim
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten huzur bozar, çok normal rahatsız olman 💔
Bak güzelim, o hesabın kime ait olduğunu %100 teknik olarak öğrenmenin yasal ve garantili bir yolu yok. IP, mail, telefon gibi bilgilere sadece Instagram ve gerekirse savcılık/mahkeme sürecinde resmi kurumlar ulaşabiliyor. Bizim tarafımızdan yapılabilecekler sınırlı.
Şunları yapabilirsin:
Profil gizliyse gizli kalsın, isteği kabul etme.
Eşine açık açık anlat, “Böyle bir hesap var, seni de ilgilendiriyor, rahatsız oluyorum” de ve tepkisini gözle.
Yakın çevrenden şüphelendiğin biri varsa, hikayeleri sınırlı bir grupla paylaşarak kimlerin neyi gördüğünü test edebilirsin.
Hesap seni rahatsız ederse ekran görüntüsü alıp Instagram’a şikayet edebilirsin.
Canım, bu tarz hesaplar genelde ya kıskanç eş/partner işi oluyor ya da meraklı bir tanıdık. Ama isim benzerliği, yazım tarzı, takip zamanı, eşinin tepkisi gibi detaylar sana fikir verebilir. Psikolojini yıpratmasına izin verme, kontrol sende olsun 🌙💻