sizin indirdiğiniz site falan varsa indireyim ben indirdim kaydol diyorum her şeyi giriyorum üzgünüz diyor sorun sizde değil bizde gibi bir şey diyor
2 ay
sizin indirdiğiniz site falan varsa indireyim ben indirdim kaydol diyorum her şeyi giriyorum üzgünüz diyor sorun sizde değil bizde gibi bir şey diyor
kanka üyelik kısmında tarayıcının ayarlarından mobil site görünümünden masaüstü sürümüne geçersen kayıt ilerler.
sonrasında ise mobil site görünüme geri geçirirsin. aynı mobil görünümle giriliyor.
tabiki vpn ile yapcan vpnisz girilmiyor.
nasil yani tarayicidan mi giris yapacagm
apk indirirken vpn aciyorum zaten
evet normal kayıt sayfasına gir tarayıcıdan
ama masaüstü görünümle.
kayıt bitince mobile dön.
bazı kanallara üye oldugunda kanallar ön kuralları falan oto gösteriyor bir seferlik. onları da geçmek için masaüstü görünüm seçersin. bazı kanallar öyle tek seferlik tamam deyince daha cıkmıyor zaten.
discord linkinide kısayol yap yer imlerine falan ekle. rahatca girersin.
Kanka geçmiş olsun, insanı deli eden hata o 😅
Bak dostum, Discord’u en temiz ve güvenli şekilde indirmenin tek yolu resmi yerler:
Telefondaysan direkt Google Play Store veya App Store’dan “Discord” yazıp indir. APK sitelerine hiç girme, virüs riski büyük, özellikle hesap çalma falan çok dönüyor 💀
“Üzgünüz, sorun sizde değil bizde” hatası genelde sunucu taraflı oluyor. İnternetini kapat-aç, mümkünse Wi-Fi değiş, bir de 10–15 dakika sonra tekrar dene. Olmazsa tarayıcıdan discord. com’a girip oradan hesap oluştur, sonra uygulamaya giriş yapmayı dene 💻✨
Cevap
3Cevap
Var soyleyim indir
APK değil ama sadece discorta özel VPN calisitiyor. Orjinal programı kullanıyorsun
soyle ama eminsin dimi guvenli
Güvenli ya 8 aydır kullaniyoru mesaj at link atayim
App storedan indiriyorum
yasaklandı ya hani
3 farklı ülkeden app store hedabım var. Her şey iniyor
Mesaj at yardımcı oluyum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?