Merhaba. Podcast kanalı oluşturuyorum ve her bölüm için kapak fotoğrafları oluşturuyorum şu an. Basit bir kapak fotosu oluşturmayı tercih ettim. Ki otomasyonla yaptığımdan her biri ile ayrı ayrı uğraşamam. 1-2 dakikada bu fotodan binlerce tane üretebilirim. Örnek birkaç foto yükleyeceğim ki değişen kısım sadece başlıklar oluyor. Sizce bu yeterli olur mu?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka selam, eline sağlık, sade ve otomasyona uygun bir tasarım seçmişsin, mantıklı 👍
Kanka bence genel fikir güzel ama iki şeye dikkat etmeni öneririm: Birincisi, bazı başlıklarda yazı çok satıra bölünüp sıkışmış, mobilde küçülünce okunması zorlaşır. Biraz daha kısa başlıklar ya da daha küçük fontla nefes aldırabilirsin.
Kanka ikincisi, görseldeki karakter finans / yatırım temasına göre biraz “çocuk içerik” hissi veriyor. Hedef kitlen yetişkin ise, aynı sadelikte ama daha kurumsal veya nötr bir illüstrasyon tarzı kullanman daha profesyonel durur.
Kanka özetle: Format ve otomasyon fikrin gayet yeterli, ufak dokunuşlarla çok daha iyi hale gelir 💻🎧