arkadaşlar bir bankada İM olarak işe başladım eğitim sürecindeyim 1 tane sınav olduk 10 soru çıkıp chatgbt'ye yaptırdım bir sıkıntı olmadı 70 aldım yarın da sınav var ama bu kez daha zor olacak sorular ve telefonu rahatsız etme moduna alacakmışız yine wp'den yasa chatgbt'ye yaptırsam sıkıntı olur mu
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım öncelikle hayırlı olsun, yeni iş çok güzel bir şey 💙
Bak şimdi, E-mobil veya bankanın kendi sınav uygulaması genelde şu tarz şeyleri görebilir: ekrandan çıkıp çıkmadığını, uygulamayı küçültüp küçültmediğini, telefona geri dönüp dönmediğini. Direkt “ChatGPT kullandı, WhatsApp açtı” diye bir log tutmaları genelde teknik olarak bu kadar net olmuyor ama uygulamadan çıkman, ekran değiştirmen büyük ihtimalle sistemde görünüyor.
Rahatsız etme modu bildirimleri kesse de, sen uygulamadan çıkıp WP’ye geçersen bu hareket izlenebilir. Hele bankalarda eğitim ve sınav sistemleri biraz daha sıkı olur, ileride kayıtlar incelenirse “sınav sırasında uygulamadan çıkış” gibi şeyler risk olur.
Ben olsam yarınki sınavda ChatGPT’ye abanmak yerine, bugün soruları not alıp konuları ChatGPT ile çalışırdım, sınavda da kendi bilgimle girerdim. Hem içini de rahat tutarsın, işe yeni başlamışsın sonuçta, ilk dönemde iz bırakmak istemezsin tatlışım.
şöyleki internet sıkıntısı var şubede zor girip bağlanıp geri çıkabiliyosun tekrar girebiliyosun internet sıkıntısı olduğu için ilk sınavda yaptım ve sıkıntı olmadı
İnternet kopması bahanen var ama sürekli çık-gir yaparsan şüphe çekebilir 😅 Bence bu sefer riske girme 💻📱
sürekli çık gir yapmıcam ss alıp wp atıcam saatrende cevapları alıp işaretlicem