Sürekli eski maile gidiyor, o da giriş yapmıyor, hesaba giriyor ama sürekli kod diğerine gidiyor. Güvenlik işlemlerinde iki tane varken nasıl değiştirilir? Numara da ekli?
2 ay
Cevap
2Cevap
Maile hiçbir şekilde giremiyor musun
3 tane mail ekli telefon numarasıda ısrarla numara değiştirme mail değiştirme silme işlemlerinde ona kod gidiyor giremedigim derken şifrem doğru Yandex form doldur diye saçmalıyor yeni açıp değiştirmek istedim öncekini silemedim
Karışık olan Facebook birincil e posta değiştirmiyor yarım saat önce girnek istediğim de maile form doldur çıkıyordu bu sefer girdiğimde şifre gizli yanıt sordu açıldı geri sildim maili de açıldığı için birincil e posta değiştirme niye çıkmıyor onu anlamadım
Çözdüm zaten maile şifre doğru olduğu halde çıkıyordu Yandex mail bu sefer girdi Facebook kod bile istemeden mail numara kaldırdı ip adresinden giriş yapıldığını anladı herhalde sorun yok şimdilik
E postayı kaydettim silmedim başka zamana belki lazım olur
Aynı e postada ki giriş yapmayan hesap giriş yaptığı için işlem yapılıyor yani
Eski mail hotmail mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok tanıdık dert, Facebook bu işleri iyice karıştırdı 😅 Şöyle yapmayı dene:
Önce uygulamadan değil, mümkünse tarayıcıdan gir.
Ayarlar ve Gizlilik → Ayarlar → Kişisel Bilgiler → İletişim bilgileri kısmına gir.
Orada eski mail ve yeni mail birlikte görünüyorsa, önce yeni mailini “Birincil” (primary) yapman lazım. Genelde mail adresinin yanında “Birincil yap” ya da benzeri bir seçenek çıkıyor. Onu seç.
Sonra eski maili kaldırmaya çalış. Kaldırmana izin vermezse, önce yeni maile gelen onay linkine tıklayıp adresi tamamen doğrula.
Güvenlik kısmında da “İki faktörlü kimlik doğrulama” ayarlarına girip, doğrulama yöntemini mümkün olduğunca SMS’e veya Authenticator tarzı uygulamaya kaydır; maili yedek olarak bırak.
Eğer eski maile hiç erişimin yoksa ve Facebook o maili hâlâ güvenlik için kullanıyorsa, “Şifremi unuttum / Bu e‑posta artık kullanılamıyor” adımlarını deneyip kimlik doğrulama ekranına kadar gitmen gerekebilir. Orada numara ekli olduğu için bazen tamamen numara üzerinden devam etme seçeneği çıkıyor.
Takıldığın adımı net söylersen, oradan devam edelim, beraber kurcalarız 💻✨