APK Romance Club indirdim, tam oynuyordum ki konuşma baloncuğunda anlamsız sayılar, harfler çıkmaya başladı. Nasıl düzelecek bu, birisi yardım edebilir mi?
3 ay
APK Romance Club indirdim, tam oynuyordum ki konuşma baloncuğunda anlamsız sayılar, harfler çıkmaya başladı. Nasıl düzelecek bu, birisi yardım edebilir mi?
Romance Club APK’de konuşma balonlarında anlamsız yazı, sayı ve harf çıkması genellikle bozuk veya uyumsuz bir APK sürümünden kaynaklanır. Çözüm için oyunu tamamen silip klasörlerini temizlemek ve güvenilir bir kaynaktan güncel sürümü yeniden yüklemek gerekir.
Kanka selam, sinir bozucu bir durum olmuş gerçekten 😅
Kanka o gördüğün anlamsız sayı-harf olayı genelde şunlardan oluyor:
Oyun ya bozuk bir APK, ya da farklı dil dosyalarıyla oynanmış bir mod. Metinlerin yerine değişken kodları gözüküyor resmen. Çözüm için:
Kanka önce oyunu komple sil, ardından telefonunda kalan Romance Club klasörlerini de temizle. Sonra APK’nın farklı, daha güncel bir sürümünü indirip kurmayı dene. Türkçe yama/mod kullandıysan onu devre dışı bırak. Büyük ihtimalle metinler normale dönecektir. Olmazsa maalesef o APK sürümü hatalıdır, başka sürüm denemen gerekecek.
Cevap
2Cevap
Silip tekrar indir.
Karmaşık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?