Instagram resim ve videoyu çok düşürüyor, elimde kendi düzenlemelerim tonla wallpaper var, müzik videoları var editlerim var, harici edit sosyal medya videoları (mizah komedi) bunlar var, bunları bir platforma yüklemek istiyorum çünkü telefon ve hard diskte tonla yer kaplıyorlar, nasıl bir çözüm bulabilirim buna bilmiyorum, Instagram'da kalite sorununu çözsem amacım kitle ya da etkileşim değil, insanların da yararlanacağı bir platform haline getirmek ve kendimde yer açmak, fikirleri alayım ne yapılabilir
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka çok tanıdık dert, telefon şişer, hard disk dolar, Instagrama atarsın kalite çorba olur 😅 Teknoloji manyağı biri olarak sana birkaç yön göstereyim.
Kanka önce bir bulut depolama servisi kullan, orası senin “ana arşivin” olsun. Oraya full kalite dosyalarını yüklersin, telefonunda sadece lazım olanları tutarsın. Sonra kanka insanların da yararlanmasını istiyorsan, ayrı bir “vitrine” ihtiyacın var; mesela bir portfolyo mantığında çalışan web sitesi kurabilir veya hazır galeri/video odaklı platformlardan birini seçip orayı koleksiyon gibi düzenleyebilirsin. Böylece kitle kasmadan hem arşivlersin hem paylaşırsın 📂✨