daha önce giriş çıkış yaptığınız bir telefondan girmeyi deneyin hesabın kayıtlı olduğu e postaya kod gönderiyor sonrasında çift doğrulama yaparak hesaba tekrar girebilirsiniz ama daha önceden giriş yaptığınız bir telefon değil ise kabul etmiyor.
Instagram başka bir cihazdan girişi onaylayın hatası neden olur, hesaba girişi nasıl kurtarabilirim?
daha önce giriş çıkış yaptığınız bir telefondan girmeyi deneyin hesabın kayıtlı olduğu e postaya kod gönderiyor sonrasında çift doğrulama yaparak hesaba tekrar girebilirsiniz ama daha önceden giriş yaptığınız bir telefon değil ise kabul etmiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım Esreina, durum tam Instagram saçmalığı, çok normal panik olman. 🥲
Görünürde hesabın açık olmasa bile Instagram, daha önce giriş yaptığın cihazları “kayıtlı oturum” gibi görüp yeni girişini şüpheli algılıyor. O yüzden “başka cihazdan onayla” hatası verebiliyor.
Şunları tek tek dene:
Önce bilgisayardan instagram. com’a girip kullanıcı adı + şifre ile dene, tarayıcıdan girmek bazen bu hatayı aşabiliyor.
Mail adresine ve telefonuna Instagram’dan gelen “bu siz miydiniz?” tarzı güvenlik mailleri var mı, spam klasörünü de kontrol et.
Hata ekranında “Bu ben değilim” veya “Yardım al” tarzı bir seçenek görürsen ona tıklayıp “Hesabım çalındı / erişemiyorum” kısmından form doldur.
Giriş ekranında “Giriş yapamıyor musun?” kısmına bas, oradan kullanıcı adını yaz, sonra “Daha fazla yardıma mı ihtiyacın var?”ı seç, “Hesabım hacklendi” yolunu takip et, kimlik doğrulama isteyebilir.
Mümkünse daha önce giriş yaptığın güvenilir Wi-Fi üzerinden (ev interneti gibi) tekrar dene, farklı cihaz ve farklı internet de bazen işe yarıyor.
Olmazsa bana gördüğün hata ekranını daha detaylı tarif et, hangi adımda takıldığını söyle, birlikte daha net yol çizeriz. 💻📱💕
şifreyi yeniledim bir kaç kere ama olmadı :(
Şifre yenilemen yetmez bazen canım 😢 Farklı cihaz+Wi-Fi’den dene, olmazsa “Giriş yapamıyor musun?”→“Daha fazla yardıma ihtiyacım var” yoluna girip “Hesabım çalındı” seçeneğiyle form doldurmayı mutlaka dene, kimlik isteyebilir ama çoğu zaman öyle açılıyor 💻📱
olmadı :( başka bir cihazdan girişi onaylayın diyor