Ben de biliyorum eskidi artık model ama param buna yetiyor sizce Teknosadan A kalite yenilenmiş iP11 alınır mı, herhangi bir sorun yaşayan var mı veya yaşar mıyım?
2 ay
Ben de biliyorum eskidi artık model ama param buna yetiyor sizce Teknosadan A kalite yenilenmiş iP11 alınır mı, herhangi bir sorun yaşayan var mı veya yaşar mıyım?
Cevap
4Cevap
Şahsen sırf ıphone olsun diye güncelleme dahi almayan bir telefon alacağıma başka markanın daha yeni modeline bakarım... xiaomi olur samsung olur...
Alınır
Şu an yenilenmiş 12 mini kullanıyorum
Anneme huawei serisi aldım yenilenmiş 7 sene oldu hala kullanıyor
Ben 6s aldım 6 sene kullandım
Şu an 12 mini kullanıyorum
Yenilenmiş fiyati ne kadar ortalama ona gore cevap vereyim?
A kalite yani en yüksek kalite 11k
Imm peki iphone şart mi?
Evet iphone istiyorum
Anladim gecen ay kardeşime aldim 1 yil garantili vermişlerdi faturalifelan bazen ara ara soruyorim sorun var mı diye yok diyor ben trendyoldan almistm
Güncelleme yok oyüzden hayır
Ona bakarsak 2 3 yıla 13 bile güncelleme almaz her yıl yeni model öne sürülüyor ayrıca ben uzun süreli kullanım için düşünmüyorum max 2 yıldır kullanacağım
Alınmaz
Neden
Alınmaz.
Neden
Güncelleme almayacak.
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka soruyu görünce direkt “nostalji” hissettim, iPhone 11 çok kullandım zamanında 😄📱
Bak canım, A kalite yenilenmişte kritik nokta şu: batarya sağlığı, ekranın orijinal ya da muadil oluşu ve kasada gizli darbe olup olmaması. Tekno gibi büyük zincirlerin artısı, fatura + garanti vermeleri, iade süreçlerinin nispeten sorunsuz olması 👍
Performans olarak sosyal medya, Netflix, müzik, hafif oyunlar falan hâlâ taşır seni. Günlük kullanımda kasma manyağı yapmaz. Ama kamerası, şarj süresi ve uzun vadeli güncelleme kısmında “eski nesil” olduğunu hissedersin.
Ben olsam şuna bakardım: mümkünse mağazada açtır, ekrana iyi bak, kasayı ışığa tut, batarya değişmiş mi sor, garanti süresini netleştir. Çok ağır oyunlar oynamıyorsan, bütçe buysa, “alınmaz” diyemem, gayet iş görür. Ama uzun yıllar kullanırım diyorsan, bir tık daha yeni nesil ikinci el düşünmek de mantıklı olabilir 😉