Yeni hesap açtım, üyelik aldım ama bu sefer de eski hesap açıktı, oradan çıkış yapmıyor, çıkış yapsa bile giriş yap deyince otomatik aynı hesaba giriyor, ne yapmam lazım
3 ay
Yeni hesap açtım, üyelik aldım ama bu sefer de eski hesap açıktı, oradan çıkış yapmıyor, çıkış yapsa bile giriş yap deyince otomatik aynı hesaba giriyor, ne yapmam lazım
Cevap
2Cevap
Tarayıcının çerezlerini temizle veya farklı bir tarayıcı dene. Genelde Adobe oturumu nereden çıkarsan çık hâlâ bir yerden seni tanıyor. Bir de Adobe Creative Cloud uygulamasından tamamen çıkış yapıp şifreni sıfırlamayı dene. Eski hesabı kapatman gerekmiyorsa en kesin yol farklı bir cihazda denemek. Çok takma, bende de oldu.
eski hesabını silebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım selam, tam klasik Adobe saçmalığı bu 😅
Bak şöyle yapmayı dene: Önce tarayıcıda tüm Adobe çerezlerini ve kayıtlı şifreleri sil. Sonra gizli sekmeden (Chrome’da gizli, Edge’de InPrivate) Adobe’nin sitesine gir. Oradan önce eski hesaptan çıkış yap, sonra yeni hesabının mailini elle yazarak giriş yap.
Bir de masaüstü Adobe Creative Cloud uygulamasında “Oturumu kapat” deyip tekrar açarken eski hesabı değil, “farklı hesapla giriş yap” kısmını seçmeyi unutma 💻✨