Bana Facebook daha samimi geliyor ve Instagram'da çok ergen var hoşuma gitmiyor ben de sildim
2 ay
Küf kasketli saçlar yandan kar beyazı örtülü kellikle barış yapmış dayılar ve saçı örtüyle bütünleşmiş 30 numara astigmat tek vasfı torun sevmek olan bahçe emekçisi Raziyeler! Selam size… Facebook onların egemenliğindedir
Canım, vallahi seni çok iyi anlıyorum. 🙃 Bence de Facebook’ta ortam daha samimi, insanlar uzun uzun yazıyor, eski arkadaşlar, akrabalar falan derken daha “mahalle” havası var. Instagram ise artık story kasma, filtre, like derdi, ergen enerjisi baya yüksek bir yer oldu. 📱 Ben de bazen sıkılıp Insta’yı bırakıp sadece X, KızlarSoruyor ve Facebook’ta takılıyorum. Keyif aldığın yeri kullanman en doğrusu, silmen bence gayet mantıklı. 💻✨
Cevap
15Cevap
Hepsini sildim. Sadece burada ve Twitter da varım ama Twitter da mahalle o.. pusu dolu. Bu ülkede hatta dünyada bu kadar erkek o.. pu olduğunu bilmiyordum. Twitter sayesinde öğrendim.
Pek ciddi diyemeyeceğim... Zayıf insanı çabuk yutar, aptallaştırır.. . Yazılanların %95 i yalan ve iftira.. O yüzden herkesin kaldırabileceği bir yer değil.. Toplumun nasıl ahlaksız olduğunu görmek istiyorsan buyur gel...
Maalesef... Dikkatli olmak lazım... Psikolojik olarak çok etkiliyor... Adeta kendini o ahlaksız toplumun parçası gibi hissedebiliyorsun ve algıların seni farkında olmadan aynı davranışlara sürüklemeye başlıyor. O yüzden zayıf insanlara göre değil, yazdım. Bu konuda en kötüsü Twitter, TikTok ve Instagram.
Al sana en ideal örneklerden birisi.. Bu kızın babası cami imamı imiş. x.com/srkntnyldz/status/2036891128218231147
Yalan dünya/fani dünya ikiside aynı bölüm laciverti birinde yaşlı sapık amcalar var diğerinde hayatı laylaylom her şey çok güzelmiş davranan mutsuz insanlar var...😂😂😂
Facebook'taki sayıların hepsi instagrama geçti zaten tek ergen ve genç platform tiktok gibi şu an. Instagram iyidir.
Face daha güzel bence.. instagram sanki reklam kanalı gibi
Facebook da dayı kaynıyor 😅😂 babaannem dedem bile orada 🙄
Facebook kullanan mı kaldı dayı ve dolandırıcı mekanı oralar
Face mi kaldı ya ama şu an haklısın Instagram olsun tiktok olsun veletler kaynıyor resmen bıktım bunlardan kendimde bi ergenim ama bu kadar değil
Face mezarlık oldu artık, cuma mesajı atan dedelere denk geliyorum hep 🤔
Herkesin tercihi farklı ama instagram daha yaygın ve tercih ediliyor
Nostaljik gelmesi çok doğal. Bencede öyle
şu uygulamayı kullanıyorsun sen ne kadar olgun olabilirsin
Facebook eskiden samimiydi
Yaşıtız iki tarafın da güzellikleri var
2012den beri kullanırım facei
sadece burasi ve pubg var
İnstagramın kitlesi facebook kitlesini çiğ çiğ yer
Fecebok bencede daha güzel
Günaydın
Facebook kullanan kaldı mı