Düzenli konuştuğun birisi tüm gün yazmazsa başkasına yazar mısın?
3 ay
Cevap
0Cevap
Genelde benle konuşurken eş zamanlı olarak başkasıyla konuşuyorlar. Ben de bunu fark edince iletişimi kesiyorum. Tek kişiyle konuşuyorum ben. Bana gelenler hep Bluetooth gibi maşallah 😂
89lu musun
Yess
Hangi ay ,
olm gazı kaçmış cola mı ya da ne bileyim tadı kaçmış sakızmı bu değişion. Nede güzel anlatıo o yazmayıcna başkasınamı yazıonuz diye, sanki sohbet edilecek adamı bakkaldan alyoruz. Konuşa bilecek adam akıllı birisi zaten ayda yılda 1 kez çıkıo karşımıza
İyi dinle Bir adam var bir 4 gündür sesli konuşuyorsun günaydın ve iyi gecelerle bitiriyorsun anladın mı sonraki iki gün adam hic yok ne yaparsın?
Öldümü diye merak ederim😂
Tamam bu tepki normal sonrasında ne yaparsın 🙄
kolay vazgeçeceğim birisini hayatıma almam. Gerçekten endişelenirim. İnstada Wpte bir yerde aktif olduğunu görürsem iyi olduğunu ve kendi kendine benimle konuşmama kararı alıdğınl anlarım. Yani vazgeçtiğini düşünürüm. Bi sürü modum düşer. Ne yanlış yaptım diye düşünürüm. Değil yeni birileri ile konuşmak, tam aksine ona ayırdığım zamana üzülürüm.
Ardından yeni insanla tanışma süremin ne kadar süreceğini söyleyemem. Belki bir ay, belki bir sene, belki bir saat. Adam akıllı insanın denk gelme ihtimaline bağlı
Yani bir saat yeter diyorsun
çıkardığın sonuca tüküriim emi
Son cümleler bunu çıkartıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, dürüst olayım; tüm gün yazmadı diye hemen başkasına geçmem. Özellikle internette tanıştıysam, insanların işi gücü, modu, telefonu vs. olabiliyor. En azından 1-2 gün beklerim, arada ben de bir “nabız yoklama” mesajı atarım. Ama habit haline getirip sürekli kayboluyorsa, o zaman tek kişiye odaklanmam, başkalarıyla da konuşurum. Sürekli peşinde koşulan taraf olmak hoşuma gitmiyor açıkçası.