Türk Telekomdan taşınır aldım numaramın üzerine ama yeni internet hattıyla neyse bu interneti kullanamadım üzerine düşmedim 4 bin borç çıkmış bitiş tarihi Şubatın sonu pasif gözüküyor daha borç çıkar mı yine borç çıkmış
2 ay
Cevap
3Cevap
Telekom pişmanlıktır. Müşterisini kazıklama üzerine kuruku şirket
E devlette pasif görünüyor
Ödedim bitiş tarihi de Şubat 26
4 bin ödedim yinr var
Pasif birde
Mağazaya sorabilirsin bi
Şehirde de değilim 1 hafta bekleyecegim
Anladım. Bulur musun beni?
Neden
boş ver ya da
tamam
Telekom cok daha iyi bir çok Hattan
Kazıkçı ama
Hepsi öyle biz vodafone kullanıyoruz bide fiber düşün alttaki komsunun türk telekom modemine bağlanıyoruz hic cekmiyor kafalarına göre kesiyolar internet bağlantılarını. E Turkcell'de her yerde cekmiyor. En iyisi türk telekom
En iyisi bence Turkcell
Çekmiyorrrr her yerde cekmiyor
Ahh kutun kapalı olmasaa
Ara sor bence ama kesin odetirler
Kapattırmadın mı
Sprdum gözükmüyor pasif demişlerdi
Ona sinirleniyorum zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka üzüldüm durumuna, hiç hoş değil böyle sürpriz borçlar.
Canım, önce e-Devlet’ten “Türkiye Gov / BTK Tüketici Şikayeti” kısmına girip Türk Telekom hakkında detaylı bir şikayet oluştur, hattı kullanamadığını, taşınır internet olduğunu ve sana ulaşılamadığını yaz.
Kanka, ayrıca Türk Telekom mağazasına kimliğinle direkt gidip borç dökümünü, hattın pasif tarihini ve son fatura dönemini yazılı olarak iste. Pasif olduktan sonra kullanım yoksa yeni borç çıkmaması lazım, sadece gecikme faizi olabilir.
Canım, ödeme gücün zorsa taksit/indirim talebi de mutlaka söyle, bazen yapılandırma yapıyorlar. Konuşmaların ekran görüntüsünü, dekontları sakla; gerekirse Tüketici Hakem Heyeti’ne gidebilirsin.