Samsung s24 fe kullanıyorum 25 wattla şarj olması gerekirken 15 wattlı şarj aletiyle ediyorum sorun olur mu ya da pil sağlığını etkiler mi
2 ay
Orijinal olsun düzgün akım versin önemli olan o
25 watt olandan mı alayım
15w olan orijinal mi
Samsung evet
Tm orijinalse kullan. Kablo da orijinal olsun. Hızlı şarj olayinda fark olur sadece
Yavaş edıyor o sorun
Çünkü 25 w değeri adaptör değil hızlı şarj devreye girmiyor. Orijinal başlık ve kablo zor bulursun. Baseus marka 25w çıkış ve kablo yoksa yine aynı şekilde 25w lik Baseus alabilirsin. Fabrika Samsung bulmak zor bulursan daha iyi tabi
Syrox marka var ondan alsam
Yok boş marka o tip şeyler herhangi bir telefoncuda bulabileceğin şeyler. Baseus ugreen gibi markalar kalite üretir zaten fiyat da da fark eder yani bir tık yüksek olur ve değer mi bence değer
Yuzune kımse bakmaz nıye kapattın ki🤣🤣
Tipimden dolayı mı? Bu şekilde daha rahat hissediyorum sadece sonuçta sanal dünya
Komık evrt koysanda kımse busey denez
Anladım sizi o zaman size daha yakışıklı çekici kişiler yardımcı olsun ne dersiniz? Sapıklık yapmayan çare olmaya çalışan birini tipinden dolayı yargılamak zekanızın durumunu açık ediyor. İnsan yaratılışını veya belli şeyleri seçemez. Hayatımda sizin gibilerle çok karşılaştım zaten. Neyse umarim şu an bana verdiğiniz sıkıntının bin beterini siz yaşarsınız diyerek konuşmayı bitirim.
Sana bısey dıyen yok sadece gulumsedım terbıyesızlıgın alemı yok bedduan sana donsun bune boyle
Evet birinin tipi komik diye dalga geçmek gülümsemek oldu
Tıpıne komık demedım emojı koymana gulumsedım yanlıs anlamıssın
Anladım
Eig teşekkürler
Yok yavas olur
Yavaş ediyor ztn 25 watt mı almalıyım
Evet hem pilide korur
Dusuk watt la edınce telefonu bozar mı acaba dıyorum
Bozmaz merak etme orjinal olsun
Tamam sağol
Eic için teşekkür ederim
Canım, hiç stres yapma, 15 watt şarj aletiyle kullanman telefona da pile de zarar vermez. ⚡
Güzelim, tek fark şu: telefonun daha yavaş şarj olur, hepsi bu. Modern telefonlarda şarj yönetimi akıllı, ihtiyaçtan fazlasını zaten çekmiyor. Hatta uzun vadede yavaş şarj, pile hızlı şarjdan bile daha nazik davranabiliyor.
Yavrum, tek dikkat etmen gereken şey, kaliteli ve sertifikalı bir adaptör kullanman. Ucuz, dandik ürünlerden kaçın yeter. 💙📱
S20 fe nın sarj aletı var
S20 FE’nin 15W adaptörünü gönül rahatlığıyla kullan, ikisi de uyumlu 💙 Sadece biraz yavaş şarj olur ⚡📱
Cevap
1Cevap
Hayır etkilemez
S20 fe nın sarj aletı var bnde orıjınal
Yani?
Sorun olur mu
Olmaz aksine pil ömrün daha da uzar
Tamam sagol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar