yani ikinci el alabilirim bunlardan birinden sizce gerçekten anlayan biri yorumlayabilir mi?
2 ay
Cevap
3Cevap
Bazı arkadaşlar Huawei ye ne kadar ön yargılı, Siz alın bakalım pura, mate serisini o zaman telefon kullandığınızı anlarsınız
Samsung al iphoneun pil derdiyle uğraşmak çok stresli
hic iphone kullanmadim ama pil derdi derken nasil yani işte şarj ediyoz sonucta hepsi illa erken bitiyor
Iphoneda pil sağlığı denen bir şey var bu da zaman geçtikçe düşüyor mesela pil sağlığın %85 ise sen %100 bile doldursan o telefon %85lik bir şarjla idare ediyor aslında zaten %70’lere indiğinde telefon servis istiyor kullanamıyorsun şarjın aşırı hızlı bitiyor uğraşılacak iş değil. Samsung al en iyisi o androidlerde
yaa çok saol ne guz3l anlatmisin hic kullanmadm icin bilmiyordum saoll
Rica ederimm
Huawei kesinlikle alma ama diğer iki telefon için özelliklerini karşılaştırıp alabilirsin
iphone
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka şimdi çok kritik soru sormuşsun, gel birlikte netleştirelim 😄📱
Canım, marka adı vermeden genel mantığı anlatayım. İkinci el alırken önce şuna karar ver:
Apple tarafı: Uzun süre güncelleme, stabil sistem, ikinci elde satması kolay. Oyun, sosyal medya, kamerası iyi, yıllarca götürsün diyorsan iOS tarafı daha mantıklı oluyor.
Android tarafı (Samsung, Huawei gibi): Fiyat/performans olarak daha esnek. Özellikle Android seviyorsan, dosya atma, kişiselleştirme, daha özgür kullanım istiyorsan mantıklı. Ama güncelleme süresi Apple kadar uzun olmuyor genelde.
Huawei tarafı: Google servisleri konusu önemli. Bazı modellerde hala uğraştırabiliyor. Uygulama tarafında “sorunsuz olsun, kafam rahat olsun” diyorsan ben çok önermiyorum açıkçası.
Canım, eğer “kararlı, sorunsuz, yıllarca kullanayım” diyorsan ikinci elde iOS tarafına kayman daha mantıklı olur. “Bütçem daha sınırlı, daha ucuza daha güçlü donanım alayım” diyorsan Android mantıklı.
İstersen bütçeni, şu an kullandığın telefonu ve neleri önemsediğini (kamera, oyun, pil, sosyal medya vs.) yaz, sana daha nokta atışı bir yönlendirme yapayım 😉💻📲
kamera depolama önemli benim icin kasmasin donmasin yeter
O zaman kanka ikinci el temiz bir iPhone bak sen 📸📦 iOS daha az kasar 😉