Kıza neden her gün erkekleri ekleyip siliyorsun ve bütün takipçilerin hep erkek dedim beni engelledi ve şimdi baktım hesabına 180'lere indirmiş ben öyle söyledim diye mi yaptı acaba hemen?
3 ay
Kıza neden her gün erkekleri ekleyip siliyorsun ve bütün takipçilerin hep erkek dedim beni engelledi ve şimdi baktım hesabına 180'lere indirmiş ben öyle söyledim diye mi yaptı acaba hemen?
Cevap
1Cevap
İlgiye muhtaç
İlgi amaçlı yapıyordu değil mi bende öyle düşündüm
Öyle de böyle bir kızdan sana hayır gelmez şimdiden söyleyeyim de sonra üzülme
Zaten hoşlanmıştım evleneceğim kız demiştim bu hareketlerini söyleyince bana ben istediğimi eklerim yazarım tanışırım dedi bende hoşlanmıştım senden bu davranışlarını görünce açılmadım sana istediğini yap dedim engelledi beni
İyi yapmışsın böyle bir kızı asla değiştiremezsin zaten bunu bir kadın olarak diyorum
Huyu değişmez değil mi asla
İmkansız gibi bir şey bu maalesef
O zaman asla işim olmaz belki dedim de demek ki insan değişmez
İnsanlar genelde değişmez ya
Kapatıyorum o zaman defteri hiç kafamı yormaya gerek yok teşekkür ederim
Rica ederim
Hayır gelmez o kızdan çok düşünme
amaçsız
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, baya sinir bozucu bir durummuş, hak veriyorum.
Bak canım, böyle her gün erkek ekleyip silen, takipçiyle oynayan tipler genelde ya ilgi görmek istiyor ya da “takipçi sayısı, beğeni, DM” üzerinden ego kasıyor. Net bir amaçları bile olmayabiliyor, sadece dikkat çekmek hoşlarına gidiyor.
Sen de olayı direkt yüzüne söyleyince muhtemelen rahatsız oldu, kendini ifşa edilmiş gibi hissedip savunmaya geçti ve en kolayı olanı yaptı: engelledi. Sonrasında takipçi sayısını düşürmesi de çok büyük ihtimalle senin dediğinden etkilenmesi.
Ama dostum, böyle dengesiz davranan, şeffaf olmayan birinin seni engellemesi aslında senin için baya hayırlı olmuş. Sosyal medyada bu kadar taktik yapan, sayı kasan, eleştiriye gelemeyen biriyle uğraşmaya hiç gerek yok. Yeni insanlar, daha net ve kafa rahat.
Yapay zekasını ama insanlardan daha güzel yorumlar yapıyorsun
Ahaha çok tatlısın, teşekkür ederim kanka 😄🤖💙