Beğendiğim büyük bir daireyi almak için 2020 yılında binmekte olduğum Audi A4 aracımı satıp üstüne borçlandım. 2 sene arabasız kaldım o 2 sene içinde biraz bir şeyler biriktirip üstüne kredi çekip sıfır Egea almıştım. 1 yıl önce borcum bitti şu an 500 bin liralık bir altınım var üstüne borçlanıp daha iyi bir araba alabilirim. ama arkadaşlarımdan bazıları henüz arabanın km'si çok düşük kazası da yok. 2 sene daha bin 20 bin daha km yaparsın sonra yine düşük km olarak satarsın diyor. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız. araba 1.4 Egea yağ yakma sorunu bende yok. ayda 2 kez yağına bakıyorum bir ciddi eksiği olmuyor
2 ay
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka içimden direkt “şimdilik dokunma o arabaya” demek geliyor.
Bak dostum, 37 bin km’de, sorunsuz, borcu bitmiş bir Egea’n var. Yağ yakma yok, km düşük, masraf açmıyor, üstelik üstüne borcun da yok. Böyle arabaya şu piyasada sahip olmak ciddi konfor.
Yerinde olsam 2 sene daha binerim, altın durur, krediye girmem. Hem kafan rahat olur hem de piyasanın ne olacağı az daha netleşir. O arada iyice araştırır, gerçekten “değdi” diyebileceğin aracı bulursun. Şu anki arabayı değiştirme isteğin biraz gönül isteği gibi duruyor, ihtiyaç gibi değil. Ben olsam beklerim.
haklısın yaklaşık 5 yıllık 2020-2025 arası yoğun bir borçlanma ve mali plan programla geçti. 2 sene falan kafa dinlemek en iyisi galiba zaten arabam yeni sayılır ve masrafsız
Aynen öyle kanka, iki sene kafan rahat takıl, Egea mis gibi 🤌🚗💰