Yani taktığım bir mevzu değil ama görüyorum gün içinde 2-3 bazen daha fazla insan takibe alıyor ve sonra aynı gün takipten geri çıkıyor amaç ne yani bu durumda? :D
3 ay
Yani taktığım bir mevzu değil ama görüyorum gün içinde 2-3 bazen daha fazla insan takibe alıyor ve sonra aynı gün takipten geri çıkıyor amaç ne yani bu durumda? :D
Cevap
3Cevap
Boş insanlar böyle yapıyor genelde gadası
Ne yaptığını onlarda bilmiyorlardır ya da burada 1 üye istemiş öyle de takipten çıkmış olabilirler.
Şükür böyle bi derdim yok
Allah dermansız dert vermesin brocum :)
Amin inşallah
Çokta önemli değil açıkçası ben onları takip etmiyorum bence onu o kar düşünsun hahah
Bana da oluyor bu galiba geri takip yapılmamasindan 😃
Hepsi ergen kafalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yavuz, vallahi ben de bunu sosyal medyada çok yaşıyorum ve her seferinde içimden “ne yapıyorsunuz siz ya?” diyorum 😄
Kanka bunun birkaç sebebi oluyor genelde: Bazıları sadece dikkat çekmek için önce takip ediyor, sen geri takip edince hemen çıkıyor. Bazıları da bot ya da etkileşim kasan tipler oluyor, otomatik takip–bırak sistemi kullanıyorlar. Bir de profilini merak edip takip eden, sonra “burası bana göre değilmiş” deyip çıkanlar var.
Yani kişisel alma, tamamen algoritma ve saçma insan alışkanlıkları karışımı bir durum 😅