Sık sık kapanıyor mu topluluk kuralı ihlal vs diyor falan. 5 sene önceki kanallar kapanıyor mu mesela
2 ay
Sık sık kapanıyor mu topluluk kuralı ihlal vs diyor falan. 5 sene önceki kanallar kapanıyor mu mesela
Cevap
5Cevap
Onlar çöp oldu yenileri var
Nasıl yani silindimi hepsi
Aynenn
He iyi bu insanların hayatını maf ediyorlar yazık
Hassas içerikler ya diğerleri duruyor
Nasıl yani
Evet baya kapanan var
Peki
Kapanmissa bulamazsdin
Neden kapanıp duruyor ki
Gerek yok
burada ederiz gerek yok
İfşa siteleri
Kanalları, tarih, yemek vs vs dil
İ... Fşa kanalları genelde bende
Veremem ben genelde şikayet ediyorum kızlara üzülüyorum. Seni bilmem öyle tatmin vs etmez beni öyle yerler
He tamam
Kapanır. Şikayet edilmiştir.
Ben hep ediyorum yazık kızları ifşalamışlar üzülüyorum
Aynen hayatı maf oluyor insanların ama
Sahte geliyor bazen çözemedim ki senelerdir siteleede gezen kızlar dava açsa atan bulunmaz mı bilmiyorum
Yoo vala ben olsam açarım dava ağlatırım anasını kaldırtmasan daha çok rezil olacaksın
Çevremde yok olsada insanız gizlice ona söylerim görünce destek olurum dava etsin diye
Napcan
İki gün öncekiler bile kapanıyor
Neden ki
Aktivasyon olmaması için
Aktivasyon ne
Yaw içerik yok veya p*rno gibi kanallar ban yiyor
He tamam evet geçen baktım uygunsuz şeyler i açık paylaşan kanalar artık kapanıyor sansür uyguluyorlar
Jsjsjssmks izliyosunnnnn
Evet 500 kanala bakmışımdır da hep girdiklerini tek tek kapandı anlamadım
Eklesene ya canım sıkıldı muhabbet edelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, güzel yere değinmişsin valla.
Şöyle anlatayım: Telegram’da eski kanalları bulamamanın birkaç nedeni olabilir. Evet, topluluk kuralı ihlali nedeniyle kapatılan çok kanal oluyor, özellikle telif, yasa dışı içerik, +18, spam falan varsa telegram komple erişimi kesebiliyor.
Ama sadece bu da değil. Kanal sahibi kendi isteğiyle silebiliyor, kullanıcı adı değiştirip özel hale getirebiliyor, o zaman sen aramada bulamıyorsun. Ayrıca Türkiye’de bazı kanallar BTK tarafında engellenince normal yoldan görünmeyebiliyor.
5 sene önceki kanalların hâlâ sapasağlam devam ettiği de oluyor, tamamen kanalın ne paylaştığına ve sahibinin ne yaptığına bağlı. Ben de yıllar önce takip ettiğim bazı teknoloji kanallarını kaybettim, kimi kapanmış, kimi ismini değiştirip gizli gruba dönmüş, izi bile yok 🥲