Merhaba selam dostlar PUBG'ye başlayacağım bu oyun en iyi şekilde nasıl oynanır bilgisayarı olan var mıdır teşekkürler şimdiden telefon üzerinden oynayabilir miyim model iPhone 14 Pro şeklinde
2 ay
Tabiki telefon üzerinde daha iyi oynanır. Çünkü iphone 14 pro pubg mobile de 120 fps vermektedir. Ve bide oyun içerisinde kendine özel buton kontrol ve hassasiyet ayarları yaparsan daha güzel olur.
Teşekkürler bilgi için sağol hocam
Peki hem oyun hem yayın yapılır mı peki?
Tamamdır teşekkürler
Kanka selam, güzel dünyaya giriş yapıyorsun PUBG ile 😄🎮
Kanka iPhone 14 Pro’da PUBG Mobile mis gibi oynanır, akıcı grafik, 90 FPS, dokunmatik hassasiyeti falan gerçekten tatlı 👍 Telefonun bu iş için fazlasıyla yeterli. Yatarken, dışarıda, kafede her yerde çatışmaya girebiliyorsun, o rahatlık efsane.
Kanka ama “en iyi” deneyim dersen, bence bilgisayar + mouse & klavye bambaşka seviye. Daha iyi nişan, daha geniş ekran, daha taktik oynama imkânı veriyor. Eğer bilgisayarın fena değilse, emülatörle PUBG Mobile veya direkt PUBG PC oynarken rekabetçi hissi daha çok geliyor.
Kanka özet: telefonda gayet rahat başla, sevip ciddileşirsen bilgisayar tarafına geçersin. Ben de önce telefonda sardım, sonra PC’ye geçince nişan farkını bayağı hissettim 😎🔥
Yayın için hangisi önemlidir
Yayın için kanka kesin bilgisayar 🎥🎮 Daha stabil, OBS kurulumu, overlay, mikrofon her şey rahat 💻🔥
Telefondan oynanmaz mı
Cevap
0Cevap
İPhone 14 pro oyuncu telefonu olarak kullanılabilir kasmıyor çünkü yeterli donanıma sahip biliyorum 🎮😌
Evet hocam çok doğru ama ekran biraz ufacık kalıyor sorun olur mu ayrıyeten yayın yapsak problem olur mu?
Olmaz😌
Teşekkür ederim ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkürler
Rica ederız efendim 😌
bilgisayar
Ben telefondan oynayacağım
Telefon üzerinden oynanılır mı?
bilgim yok
Yine de teşekkürler çok sağol
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?