Ps5 CFI-2118 dik kullanım zararlı mı, fan sesi ve kendi kendine kapanma normal mi?

Merhabalar, ben n11'den ucuz kampanyalı bir de cfisi 2116 ve 2118 geliyor diye aldım 26 bin 685'e. ve daha sonra astro play açmamı istedi kumandayı öğrenebilmek adına ve dik koymuştum havalandırma kısmına dik kurmadım tabii ki. Daha sonra astro play'da kumandayı test ederken bir kaç dakka fanlarından yüksek bir ses geldi hani düşük sistemli gtx 730 ekran kartına en yüksek donanımlı oyun indirir ve sonra o fan sesi olur ya yüksek sesli aynı onun gibi oldu ps5 kendini kapattı. Açtım yine aynı 1 dakkada n11'deki satıcı yatay kullanır mısınız dedi. Kullandım bida öyle sorun yaşamadım garanti belgesi var da bu bir sorun mu üründe de stok kalmamış değişim de yapamazlar üstelik o cfi kodlarda da zamlandı napıcam bilmiyorum sizce. bir de sticker yapıştırmak garantiyi engeller mi? beyler hanımlar ps5 oynayan deneyimli kişiler yazsın lütfen
Ps5 CFI-2118 dik kullanım zararlı mı, fan sesi ve kendi kendine kapanma normal mi?