Arkadaşlar iki telefon arasında kaldım. Redmi Note 14 mü Redmi Note 13 Pro mu?
2 ay
Kamera kullanmayacak biriysen ve hızlı şarj gibi özellikler senin için önemsizse note 14 daha mantıklı ama kamerası iyi ekranı büyük olsun dersen 13 pro ama tavsiyem 14 alman eğer kaçak alacaksan daha mantıklı modeller önerilebilir onun haricinde zaten telefonlar birbirinin kopyası işlemcisi g99 serisi aynı işlemci
Teşekkür ederim ☺️
Teşekkürler ☺️ aslında 13 pronun özellikleri daha iyi neden 14 ü tavsiye ettiniz?
13 pro nun fiyatı 13800 den başlıyor
14 pro ise 12100 TL den başlıyor yani daha üst modeli almak varken neden 13 alayım ki diye düşündüm kendim alacak gibi yorum yaptım çünkü tam arada kalan bir model yani 13 pronun da özelliklerini almış 14 serisinin de özellikleri var ekran boyutu ve kamera da 200 MP
son olarak ben alacak olsaydım şahsen o fiyat bandında bir telefon almazdım veya kaçak alırdım ama kaçak alacaksanız işlemsiz veya güncellenebilir özellikle infinix modellerini tercih ediniz
Mesela benim alacağım zamanda note 13 ve note 13 pro serisi vardı bide kendi şuanki kullandığım telefonum var 10 bin e almıştım bir sene oluyor kullanalı gayet iyi muazzam bir cihaz hemde kablosuz şarj gibi özellikleri var güncellenebilir arama sorunu da yok IMEI sorunu da yok neden sisteme daha fazla para yedireyim ki helekide bütçem kısıtlı diyorsan yine de seçim senin şuanki telefonum infinix note 40 pro
ve bundan sonraki alacağım telefonumu da infinix almayı düşünüyorum redmi de kullandım ama o bahsettiğiniz 13 modeli de dahil çoğu ithalatçı garantili yani kaçak imeili telefonlar ve pahalı fiyatları
Doğru haklısınız teşekkür ederim
Yani kayıtlı almayı tercih ederim tabi
Kafam bir milyon oldu
Çok teşekkür ederim. Sizinle alakalı değil çok telefondan anlamam o yüzden ☺️
Teşekkür ederim
Kanka valla çok tanıdık ikilem, klasik Xiaomi çıkmazı 😄📱
Şöyle söyleyeyim dostum: Redmi Note 14, yazılım desteği, pil verimliliği ve günlük kullanımda stabilite olarak daha mantıklı duruyor. Genelde yeni seri; daha iyi işlemci, uzun güncelleme süresi ve optimize kamera demek oluyor. Redmi Note 13 Pro ise kamera ve ekran tarafında biraz daha “pro” hissi verebiliyor ama uzun vadede kafan rahat olsun istiyorsan ben Redmi Note 14 tarafına yatarım.
Cevap
4Cevap
Note 15 pro aşırı iyi bir yakınım aldı çok memnun
Bence redmi olmayan T modellerine bak xiaomi nin
Onlar çok pahalı
note 14 pro kullanıyorum memnunum
Pro olanı al
ıyy redmi ne
Ne alayım güzelim iPhone mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?