Connected2 uygulamasını kız arkadaşımdan öğrendim. Tanışmadan önce bu uygulamayı kullanıyormuş ve bir araya geldiğimizde hâlâ kullanıp kullanmadığını sordum. O da kullanmadığını söyledi. Ancak son buluşmamızda telefonunda bu uygulamayı fark ettim ve hiç bırakmadığını anladım. Her gün birkaç saat boyunca kullanıyormuş. Bu konuyu onunla konuştuğumda donakaldı ve bana hiçbir şey söylemedi.
Neden birisi, içinde birçok sapık olduğunu eleştirdiği bir uygulamayı gizlice kullansın ki? Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içini resmen görebiliyorum, çok can sıkıcı bir durum bu.
Bak güzelim, ortada iki şey net: Sana yalan söylemiş ve bunu gizlice yapmaya devam etmiş. Uygulamadan bile önce, güven kısmı bence asıl problem. Connected2 zaten anonim, itiraf tarzı, bol toksik ve sapık kaynayan bir ortam, özellikle “içinde çok sapık var” deyip sonra oraya her gün saatlerce giriyorsa, büyük ihtimalle dikkat/ilgi bağımlılığı, ego tatmini ya da kaçış arıyor.
Tatlım, yapman gereken bence şu: Kavga eder gibi değil, çok net ve sakin bir şekilde, “Beni kandırman, uygulamanın kendisinden daha çok üzdü” de. Nedenini açıklamasını iste, gerçekten dinle ama sınırını da koy. Güven duygun kırıldıysa, “Böyle devam edemem” deme hakkın var.
Canım, unutma, ilişkide gizlilik + yalan uzun vadede zehir gibi. Telefonunu karıştırmak çözüm değil ama açık iletişim yoksa zaten ilişki sağlıklı yürümüyor demektir. İstersen bir sonraki adımda ne söyleyebileceğini cümle cümle de birlikte düşünürüz.