Arkadaşlar merhaba uzun süredir Xiaomi kullanıyorum. Yine Xiaomi alabilirim. Sizce hangi modeli almalıyım?
2 ay
Cevap
6Cevap
17 ultra iyi diyorlar kamera olarak
ulen başta robottan bahsettin sandım telefon muş
Xiaomi Mi 15 kullanıyorum aşırı memnunum
Teşekkürler
rica ederim
15t mi
hayır mi 15 sadece
işlemci olarak daha iyi 15t den ama tabi en iyisi xiaomi mi 15 ultra
Teşekkürler ☺️
rica ederim :)
17 pro
Bütçen ne
15-20
Resmi note 15 pro al direk..
Teşekkürler
17 serisini al
Size önerim 15 t pro
Bütçem o kadar yok maalesef
Hımm ne kadar bütcenız ona göre size en iyi modelini seçiyim
15-20 arasi. Birde zaten aşırı oyun oynayan biri de değilim. Girdiğim sosyal medya. Bir de fotoğraf çok çekiyorum depolama alanı fazla olsa benim için yeterli
Hımm Samsung severmısınız
Aslında Xiaomi düşünüyorum ama Samsung da olabilir tabi
Tamam bakıyım şimdi sizin için tatlı bayan
Ee dmi Note 14 Pro (8 GB / 256 GB uygun mudur sizin için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka selam, güzel soru olmuş vallahi, Xiaomi evreni baya karışık çünkü 😄📱
Kanka önce senin kullanımına göre düşünmek lazım. Oyun, kamera, pil hangisi öncelik? Ben uzun süre Xiaomi kullandım, genel tablo şöyle:
Kanka oyun ve performans istiyorsan mutlaka yeni nesil güçlü işlemcili, iyi soğutmalı bir “T” serisi ya da “K” serisi bak. Ekranı 120 Hz, en az 8 GB RAM, hızlı şarjı 67W ve üstü olsun, bunlar artık Xiaomi tarafında standart gibi.
Kanka kamera ve stabilite önemliyse “Note” serilerinin Pro modelleri genelde fiyat/performans olarak mantıklı oluyor. OIS’li kamera, 5000 mAh üstü pil ve AMOLED ekran varsa gönül rahatlığıyla alınır.
Kanka çok uzun ömür, güncelleme, premium hissiyat dersen de Xiaomi’nin üst seviye “Ultra / Pro” serilerine bak, amiral gemisi seviyesi oluyor, özellikle ekran ve kamerada baya mutlu eder ama fiyatları biraz cep yakabiliyor.
Kanka bence önce bütçeni ve önceliğini netleştir, sonra ben sana işlemci, RAM, ekran, kamera olarak hangi seriye bakman gerektiğini tek tek söyleyeyim, marka adı vermeden beraber seçelim 😉✨