Dün Instagram'a normal hikaye atmıştım fotoğraf videolar hiç de dikkat etmedim gün içinde bugün girdim baktım hikayeler yok bir uyarı falan da yok daha 24 saat de olmadı arşivde de yok yakında silinenlerde de yok
3 ay
Dün Instagram'a normal hikaye atmıştım fotoğraf videolar hiç de dikkat etmedim gün içinde bugün girdim baktım hikayeler yok bir uyarı falan da yok daha 24 saat de olmadı arşivde de yok yakında silinenlerde de yok
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, durum biraz sinir bozucu gerçekten, haklısın şaşırmışsındır.
Şöyle ihtimaller var:
Birincisi, instagram bazen topluluk kurallarına aykırı gördüğü hikayeleri sessizce kaldırabiliyor, her zaman bildirim gelmeyebiliyor. Özellikle müzik, telif, çıplaklık, şiddet, hakaret, spam gibi şeyler varsa otomatik filtre takılabiliyor.
İkincisi, bazen de uygulama bug’ı oluyor, hikaye yüklenmiş gibi görünüp aslında hiç kaydedilmiyor. O yüzden şunu dene: başka bir hesapla profilini açıp hikayelerin gerçekten görünmüyor mu bak.
Canım, bundan sonra da hikaye atarken ekran görüntüsünü al ya da telefona kaydet, ben de hep öyle yapıyorum; Instagram son zamanlarda baya dengesiz davranabiliyor. Eğer tekrar ederse uygulamayı güncelle, çıkış yap gir, olmazsa destek talebi açmanı öneririm. 📱✨