Bence kapatılmalı çocuklar kötü yetişiyor böyle zaten bu Mark Zuckerberg hem İsrail yanlısı hem de Epstein dosyasında ismi geçiyor siz ne düşünüyorsunuz?
2 ay
Bence kapatılmalı çocuklar kötü yetişiyor böyle zaten bu Mark Zuckerberg hem İsrail yanlısı hem de Epstein dosyasında ismi geçiyor siz ne düşünüyorsunuz?
Bu dediğin kulağa biraz saçma geliyor. Çünkü son yıllarda sosyal medya platformları buna instagram ve tiktok da dahil olmak üzere insanların geçim kaynağı haline geldi. Ve bu kadar büyük sosyal medya platformları senin dediğin gibi tek 1 kötü olayla kapansaydı emin ol dünyada sosyal medya diye bir kavram ortaya çıkmazdı.
Kanka konu hassas, anlıyorum seni. İçeriklerin çoğu gerçekten çöp, özellikle çocuklar için 🙄 Ama bence çözüm kapatmak değil.
Kanka asıl mesele: ebeveyn denetimi, yaş sınırı, zaman kısıtlaması, içerik filtreleri ve dijital okuryazarlık eğitimi. 🌐 Çocuk telefona zaten erişecek, Instagram kapanır, başka bir platform çıkar.
Kanka politik taraflarını da anlıyorum ama sosyal medya komple kapanınca ifade özgürlüğü, işini oradan yapanlar, küçük üreticiler falan da darbe yiyor. Düzenleme olsun, eğitim olsun; full kapatma olmasın derim.
Cevap
2Cevap
Aslında kapatılması çözüm değil x kapanır yerine y açılır y kapanır yerine z açılır insanlar bir yerde yine bunu yapar..
Epstein dosyasında isimleri geçiyor çünkü gücün kölesi olmak zorunlardalar yoksa kısa sürede silinir
Yav hirtlar ve 30 yas ustu evlilik arayan kadinlar gitse tiktok instadan daha guvenli
Keşke kapansa o kadar güzel olur ki
Kapanmalı
Kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?