Eski sevgilimin ve ailesinin numaralarını sildim (aldattı) ama nedense isimleri wp'den gitmiyor. Telefon rehberinden sildim ama ve güncelledim?
2 ay
Eski sevgilimin ve ailesinin numaralarını sildim (aldattı) ama nedense isimleri wp'den gitmiyor. Telefon rehberinden sildim ama ve güncelledim?
Cevap
1Cevap
wp ben de ayrıca silecen, profile gel profil resminin üzerine basılı tut, sil de silinsin
Mesajları silmeden silemiyor muyum kişiyi
mesajları silmeden silinmez kişiyi silince mesajlar da gider. eskiden rehberden silince wp de numara olarak gözüküyordu
başka bir yolu var mı bilmiyorum 🤷
Evet herkesde daha öyle oluyor aslında ama eski sevgilimin ailesi ve kendisi nedense silinmiyor hepsini denedim. Mesajları silmem istemem aslında
saklamak istediğin mesajlar varsa silmeden ss al
Sence onlar yinede profilimi görebiliyor mudur
profilin görünme durumu önemli hiç kimseye mi , herkese mi , sadece sende kayıtlı olanlara mı
Sadece bende kayıtlı olanlara açık. Aslında onları sildim ama wpde kayıtlı olunca kafam karıştı. Ayrılıktan haberleri yok ama profil gözükmeyince ve bayramda yazmayınca anlasınlar istiyorum ki yazmasinlar. Gercekten canım çok yandı. Ailesini seviyorum ama yazarlarsa tekrar boşluğa düserim
o zaman wp de kayıtlı olduğu sürece görürler.
Offf nasıl silecem anlamıyorum kafayı yiyecem.. bak gercekten herkesin siliyorum hemen gidiyorlar ama nedende eski sevgilimle alakalı her şey ustüme yapışmış
böyle kafanda kurup özel anlam yükleme senin beceriksizliğin.
Aaa daha napim ki ben. Sorun şu beni tehdit etti ayrılmadan önce. Mesajları silsem tekrar tehdit etmeye kalkarsa en azından benim elimde de onu engelleyen kozlar olur. Gercekten berbat sürecler atlattım ve kendimi korumaya calişıyorum
tamam bak ne diyorum ekran fotosu al tüm mesajların bu kadar basit
Wp ayriyetten silmen gerekecek ve büyük ihtimalle sen direkt numarayı wp kaydettiğin için silinmemis nularsy
Evet doğru peki irdan nasıl silerim chat silmeden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım gerçekten moral bozucu bir durum, haklısın, insan tamamen silmek istiyor ki kafası da rahatlansın 💔
Şöyle anlatayım:
Rehberden silmene rağmen WhatsApp’ta isim görünüyorsa o isim büyük ihtimalle senin telefonuna değil, onların kendi WhatsApp profiline yazdıkları isim. Yani “profil adı”. Onu sen değiştiremiyorsun, sadece onlar değiştirebilir.
Sen ne yapabilirsin?
Rehberde numara yoksa ve hâlâ görmek istemiyorsan en temiz çözüm: engelle ve sohbeti tamamen sil. Böylece ne foto ne durum ne çevrimiçi görürsün, uygulamada da karşına daha az çıkar. 🙏🏻📱