Çoğumuz zamanında youtuber olma hayaliyle saçma sapan videolar çekip yayınlamıştır ben de bu konudan muzdaribim başına gelip çözüm sağlayan var mı?
3 ay
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka senin dert tam “eski utanç verici videolar” klasiği, çok normal bir durum 😄
Kardeşim önce şu net: YouTube’da o hesaba erişimin yoksa videoları tamamen sildirmenin resmi bir yolu yok. YouTube kimlik doğrulaması olmadan “bu video benimdi” deyip kaldırtmana izin vermiyor.
Dostum hesabın mailini hatırlıyorsan şunları dene: Şifre sıfırlama, eski telefona gelen kodlar, kurtarma maili, mümkünse eski cihazdan giriş. Hesabı kurtarırsan direkt videoları gizli yap ya da sil, olay biter.
Kanka hiçbir şekilde erişemiyorsan tek şansın şu: Videolarda yüzün, ismin, özel bilgin falan varsa YouTube’a “gizlilik/kişisel hak ihlali” üzerinden raporlayabilirsin. Bazen kaldırıyorlar ama garanti değil, tamamen onların insafında.
Dostum özetle: Hesabı geri alabiliyorsan çözüm net, alamıyorsan maalesef yüzde yüz temizleme şansı yok, ama raporlama ile şansını deneyebilirsin.