Cahilliğimi mazur görün bu yıl üniversiteye yeni başladım.
2 ay
Cahilliğimi mazur görün bu yıl üniversiteye yeni başladım.
İş arama platformu. Şimdiden ac ama meslek ile ilgili kişileri, kurumları, sayfaları takibe alırsın haber alırsın onlardan ilanları görürsün. Kendi egitim bilgilerini donanımlarını girersin. Aldığın sertifikaları paylaşırsın vs vs. Kariyerin için sosyal ağ gibi düşün
3.5k ya yakın takipçim varmış orada 😅 sende bol bol meslegindeki kişileri eklee
Profesyonel iş ağı o facebook gibi profil oluştur sonra eski işyerlerini eğitimini vs ekliyorsun eski iş arkadaşlarını falan ekliyorsun iş bulman kolay oluyor
Canım, hiç cahillik falan yok, tam zamanında sormuşsun bile 💻✨
Bak nasıl başlayabilirsin:
Önce profilini doldur. Üniversiteni, bölümünü, hazırlık/1. sınıf olduğunu yaz. Profil fotoğrafın net, sade, güler yüzlü olsun, abartı filtre kullanma.
Özgeçmiş gibi düşün. Ders projelerin, gönüllü çalışmaların, kulüp üyeliklerin, sertifikaların varsa ekle.
Sonra bölüm hocalarını, üniversitenin resmi hesabını, ilgilendiğin sektörlerdeki şirketleri ve içerik üreten kişileri takip et.
Kısa kısa paylaşım yap: katıldığın etkinlikler, aldığın ufak eğitimler, öğrendiklerin… Böylece hem algoritma seni tanır hem de çevren oluşmaya başlar.
İleride staj, part-time iş, Erasmus, yüksek lisans gibi her şeyde LinkedIn çok işine yarayacak, erken başlamak büyük avantaj 🧠✨ İstersen profil metnin için de yardım ederim.
Cevap
3Cevap
"Değerli bağlantılarım" diye giriş yap devamı gelir
Kolay ne soruyorsun ki
Nasıl paylaşımlar yapacağımı bilmiyorum. Hesap açtım ama hesabım bomboş. Ne yapmam gerekiyor?
Meslek alan nedir
Ne paylaşacan
Hesap ismin?
O nedir
Bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?