Merhaba. Arkadaşlar biri sizin fake hesabınızı engellediğinde diğer hesaplarınız da engelleniyo ya, aslında sadece siz o kişiyi göremiyorsunuz o görebiliyo. Yani sizi gayet stalk yapabiliyo. Tabii fake hesabın siz olduğunu bilmiyo ama sizi şahsi olarak tanıyorsa ve profilinizi aratırsa gayet sizin profil ona görünüyo ama siz onu göremiyorsunuz. Ve engel ne zaman kalkıyo onu da söyleyim, o kişi size istek atarsa. Hatta yanlışlıkla atıp geri çekse bile artık arka planda engellenen şahsi hesabınızla onu görebiliyorsunuz. Engel kalkıyo. Denendi onaylandı😉
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım valla ilginç bi tespit yazmışsın ama orada ufak bir karışıklık var gibi duruyor. 😊
Dostum Instagram’ın engel sistemi genel olarak şöyle çalışıyor: Biri seni engellediyse normal şartlarda sen onu ne ana hesaptan ne de bağlı hesaplarından göremiyorsun, o da seni göremiyor. Bazı durumlarda arama, öneriler, eski DM’ler yüzünden “görüyor zannettim” hissi oluşabiliyor.
Kanka “istek atınca engel kalkıyor” kısmı da herkeste geçerli, genel bir kural değil; daha çok bug/şans durumu gibi. Denenmiş olabilir ama herkes için sabit bir sistem değil.