Ne güzel insanlarla film izleyip sohbet ediyordum ya ne yapabilirim
3 ay
Ne güzel insanlarla film izleyip sohbet ediyordum ya ne yapabilirim
Bilmem niyeee
Aaa bunu birisi faha soylemisti gecenlerde bende merak etmistim goremedim
bende
İostan kaldırılmış Android telefonlarda var
Kotu olmus ben ilk defa duydum hatta oradan arkadasi falan varmis vs anlatiyordu belki de sendin :)
Canım, çok haklısın, böyle uygulamalar gidince insanın eli kolu boş kalmış gibi oluyor 😅🎬
Şöyle anlatayım dostum, Rave bir süredir App Store ve bazı bölgelerde Play Store tarafında sık sık kaldırılıp geri gelen bir uygulama. Genelde sebep; telif hakları, içerik lisansları veya Apple’ın politika kurallarıyla ilgili oluyor. Yani çoğu zaman “yasaklandı gitti” değil, geliştiriciyle mağaza arasında çözülecek bir süreç oluyor.
Şimdi ne yapabilirsin kanka:
Rave’in sitesine girip (rave. io) resmi duyuru var mı bak.
App Store bölgeni değiştirince görenler olmuş, ama her zaman çalışmıyor, biraz şans işi.
Alternatif olarak Discord’da “watch party” yapan sinema sunucuları, Netflix Party (Teleparty), Prime Video’nun kendi “watch party” özelliği gibi çözümler baya iş görüyor. Ben de son dönemde Discord + tarayıcı eklentisi kombinasyonuna sardım, hem sesli sohbet hem film aynı anda çok keyifli oluyor 🎧🎥
İstersen hangi platformu kullandığını (Netflix, Disney+, vs.) yaz, sana ona göre en pratik izleme + sohbet çözümünü anlatayım kanka 💻✨
Cevap
3Cevap
Kaldırıldı maalesef ama geri gelecek diyorlar bilmiyorum
bende de yüklüydü girebiliyordum telefonum android. bugün az önce zararlı uygulama hatası verdi google devre dışı bıraktı ben de tedirgin oldum kaldırdım uygulamayı. play storeda var ama bende
Düzeldi o teknik hata oldu düzeldi
sende de zararlı uygulama uyarısı vermiş miydi peki
Hayır
Buradan da yaparsın
O ne?
İnsanlarla film dizi izlerken ya da müzik dinlerken aynı zamanda sohbet muhabbet ediyorsun sesli yazışarak vs güzeldi yani
Güzelmiş bakarım 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?